foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
************************* ************************* *************************   Esküvődön dolgod nincs,******* Csak a mosoly, mi nagy kincs,***** Rendben zajló vacsora,*********** Már jön is a torta, nézz oda, ***** Menyasszonytánc, kondér tele,*****************   Érd el mindezt csakis vele, Segít Neked hidd el már,   Béla Vőfély Terád vár.

Itt korábbi esküvőimről olvashattok bejegyzéseket olyan kedves, most már Házaspároktól, akik megtiszteltek azzal, hogy a vőfélyük lehettem.


"Drága Béla!

Vannak olyan pillanatok az életben, amikor nem tudjuk szavakba önteni s kifejezni érzéseinket.

Rendkívüli hálával tartozunk Neked azért, ahogyan a mi napunkat lebonyolítottad. 

Lelkünkbe láttál, mindig tudtad mire van szükségünk, félelmünket eloszlattad pusztán a jelenléteddel.

Kivételes ember vagy, járj ezen az úton mindig, hogy boldogságot adj az embereknek.

Szeretettel Ölel,

Adri és Roland" - Esküvő helyszíne: Vác


"Kedves Béla,

Szeretnénk megköszönni neked, hogy életünk legszebb napján még szebbé tetted azzal, hogy a szertartásokat és a lagzit is sikerült úgy lebonyolítanod, hogy nagyon boldogan és gondtalanul tudtuk megélni ezt a napot.

Nagyon stresszelős típusok vagyunk, azt gondoltam hogy a nagy napon ez még nehezebb lesz, DE NEM, a te segítségeddel sikerült elengedni magunkat, mert tudtuk hogy jó kezekben van minden, minden úgy fog történni ahogy azt szeretnénk. Nagyon sok apróságot amit szerettünk volna, hogy történjen, nem tudtuk a nagy nap előtt elmondani neked, mert pontosan nem is fogalmazódott meg bennünk hogy hogyan is szeretnénk. De utólag belegondolva minden részlet amit te szerveztél az úgy volt tökéletes, ahogy volt.

Figyelmes voltál az egész lagzi alatt, és kezeltél minden problémát. Utólag a videóból derült ki, hogy tánc közben egy pohár eltört, amit te úgy eltüntettél, hogy senkinek fel se tűnt hogy eltört a táncparketten egy pohár. A  vendégektől megkérdezve, hogy mi a véleményük az esküvőnkről, az első mondat mindenkitől: "A Vőfély nagyon jó volt!" Tehát köszönünk még egyszer mindent Béla, tökéletes vőfély voltál, lehet hogy találkozunk még valamelyik barátunk esküvőén.

Réka & Máté"


"A nagy napon az izguló család és násznép között Béla volt az, akire mindig számíthattunk. Nem csak pontosan, precízen és körültekintően végezte a feladatait, hanem örömmel, lelkesen, amivel éreztük azt, hogy fontos neki az esküvőnk, hogy ez számára nem csak egy "munka". Szokták mondani, hogy nincs olyan esküvő, ahol nem csúszik félre valami, hát, ha nálunk volt is, azt Ő ügyesen, titokban elrendezte, hogy még csak ne is kelljen vele foglalkoznunk. Egész esete gondosan figyelt ránk és a násznépre, hatalmas bulit kerekített, amikor már-már leülni látszott mindenki. Rengetegen jöttek oda hozzánk és gratuláltak az esküvő színvonalához, többen kiemelve azt, hogy ez mind Neki köszönhető, sokak szerint az egyik legjobb esküvő volt a miénk, amin valaha részt vettek. 

Ezért. kedves Béla, nagyon szépen köszönjük azt a szeretetet, alázatot és profizmust amit Tőled kaptunk és mindenkinek bátran ajánljuk, hogy válasszon Téged, nem fogja megbánni! :)

Illetve nagyon szépen köszönjük a meglepetést is, nagyon kedves ötlet, és tényleg egészen megható az a törődés és figyelmesség, amivel a munkádat végzed, és amivel még itt az esküvői évad végén, ki tudja hányadik esküvődet taposva is elérted, hogy különlegesnek érezzük magunkat :)

Sári és Attila"


"Kedves Béla Vőfély!

A legjobb döntésünk a lakodalom szervezésekor az volt, hogy Téged választottunk vőfélynek. Minden terhet levettél a vállunkról és profin vezényelted le a Mi nagy napunkat. Minden szolgáltatóval hamar megtaláltad az összhangot és folyamatosan figyeltél arra, hogy nem csak mi hanem a násznép is jól érezze magát a lagziban. Külön köszönjük, hogy a remek játékokkal mindig meghoztad a násznép kedvét a mulatásra. Akikkel eddig beszéltünk, azok is mind dicsértek téged, mindenki számára felejthetetlenné tetted a nagy napunkat. Köszönjük, hogy szaktudásoddal, és odaadásoddal támogattál és segítettél nekünk átvészelni az ilyenkor felmerülő nehézségeket . Nélküked ez a nap fele ilyen jól sem sikerült volna. Biztosak vagyunk benne, hogy még más esküvőn is fogunk találkozni. Minden házasodni készülő ismerősömnek örömmel foglak ajánlani!

Mindenért nagyon hálásak vagyunk Neked!

Üdv, Vivi és Jani!"


"Kedves Béla!

2015.07.03. ... Eddigi életünk legszebb és egyben legboldogabb napja volt. Ám, ehhez nagyban hozzájárult az is, hogy a szervezés során a legjobb döntést akkor hoztuk, -minden túlzás nélkül- amikor Téged választottunk! Olyan helyzetekben segítettél ki minket, amiről nem is gondoltuk volna, hogy segítséget igényel majd. Külön öröm számunkra, hogy a násznéppel is (pedig nagyon  vegyes volt) könnyen és hamar megtaláltad a közös hangot. Mindenki nagyon jól szórakozott mert az egymástól távolabb álló embereket is összehoztad, ráadásul úgy, hogy nekünk tényleg " nem volt stresszes" a nagy nap! Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy minden terhet levettél a vállunkról. (még a fotós brigád is csak ámult mennyire felkészült vagy :)

Mielőtt megérkeztél volna azt sem tudtuk hova kapjunk. Mindenki hozzánk jött, mindent tőlünk kérdeztek, azt sem tudtuk merre áll a fejünk. :)  Aztán megjöttél, mialatt mi a fotózáson voltunk és a "zaklatások" megszűntek. :) Senki nem jött oda hozzánk a kérdéseikkel, sem a vendégek, sem a szolgáltatók. Onnantól Te voltál a kapitány és nekünk csak élveznünk kellett a napot. Emlékszem azt mondtad, hogy az a célod, hogy a pár is vendégnek érezze magát az esküvőjén. Bevallom, ezt megmosolyogtam magamban, mert nem hittem benne, hogy ilyen lehetséges, de Te megoldottad és valóban vendégek voltunk mi is. :) Az egyetlen dolgunk a Nagy Nap átélése és megélése, a szerelmünk ünneplése volt! Köszönjük! <3

Egy szó mint száz; Mindent tudsz amit egy álom vőfélynek tudnia kell egy esküvővel kapcsolatban, de még azon túl is... Hatalmas gratulációt és köszönetet érdemelsz amiért ennyire profin sikerült ez a gyönyörű nap, nélküled biztos, hogy lettek volna fennakadások! Nagy ölelés Neked, mindkettőnktől és kövesd ezt a kitaposott ösvényt, mert kevés ember van a világon, aki ennyire megtalálja a legtesthezállóbb útját. Béla vőfély csak EGY van! :) Reméljük még lesz szerencsénk egymáshoz "civilben" is, de addig is mindenkinek ajánlani fogjuk Béla vőfélyt! Giga nagy köszönettel: 

Dóri és Tibi"


"Kedves Béla!

Ha egy mondattal kellene leírnom Béla Vőfélyt, akkor talán az lenne a legtutibb és ami a legtöbbet elmond, hogy Béla Vőfély életünk legszebb napjának és életünk legnagyobb bulijának tókeletes partnere volt. Habár a mi nagy napunkról van szó kivételesen ez a beszámoló róla szol. 

A helyszín ajánlotta nekünk Bélát, mert mar többször dolgoztak együtt és az ő beszámolójuk alapján egy fiatal vidám, de a dolgát szorgosan és lelkiismerettel elvégző vőfélyt ismerhettünk meg és ez nem változott már az első találkozásnál sem. Béla flexibilis volt már a mínusz első lépésnél is, mert mi egy órácskával valahogy elnéztük a találkozást. Készséggel ajánlott fel több opciót is. Találkozás rövid, de lényegre törő volt. Találkoztunk más vőféllyel is, de ami egyből szembetűnő volt, hogy Béla úgy tálalta elő az ő munkáját, hogy abszolút MI voltunk a főszereplők és nem ő, mint ahogy másnál ezt tapasztaltuk. Szerény srác és illedelmes. Tisztában van vele, hogy ez nem az ő napja, hanem az ifjú páré. Nekünk ez és a rugalmassága abszolút meggyőző volt és nem mellesleg a díja is abszolút tisztességes.

Ahogy közeledett a nagy nap, átbeszéltük a forgatókönyvet, amiben sokat segített a sok-sok tapasztalatára hagyatkozva. Klassz volt.

A nagy napon pedig tette a dolgát. Tök jó érzés volt, hogy bármi nyűg-nyavalya előkerült - mert azok elő fognak kerülni - azt ő megoldotta. Ráadásul, ami nekem nagyon tetszett, hogy nagyon gyorsan vág az esze és a pánikot egy pillanat alatt leveszi az ifjú párról. Szülői csokrok elmaradtak valahogy, de Béla nem telt el egy pillanat és mar találta is a megoldást, miszerint a kis koszorúslányok bevonulásnál a gyűrűt hozták, így a csokrukat nem. Tadaam. Garantálom, hogy ez neked ott akkor nem jut eszedbe, de neki igen. Igaz mi nem vagyunk pánikolósak, de ott nagyon jól jön, hogy nem neked kell figyelni olyan dolgokra, ami kizökkent abból, hogy ezt a napot maximálisan élvezd. Mi így tettünk, egy másodpercre sem múlt el az extázis, ami nagy részben köszönhető egy olyan vőfélynek, mint Béla. A kedves feleségemre is nagyon figyelt, játékoknál, rablásnál az egészségét és biztonságot helyezte előtérbe. 

Összességében Béla egy tökéletes megoldás és meg egyszer hangsúlyoznám, hogy ugyebár ismeretlenül (nem családtag, nem korábbi barát) nekünk ott az esküvőn igazi családtaggá vált azzal, ahogy végezte a munkáját. Fiatalosan, vidáman, precízen, rugalmasan és ami nekem minden munkában fontos odaadással. 

Erika és Balázs" – Esküvő helyszíne: Tahitótfalu


"Kedves Béla!

Annyi szépet és jót tudnánk írni, hogy kifagyna tőle a weboldalad, úgyhogy megpróbálom röviden.

Nem tudom mi található "tökéletes vőfély" alatt az értelmező kéziszótárban, de ha nem a te képed virít ott, akkor nagyon nem értett a dolgához a szerző.

Már az első találkozás után egyből tudtuk, hogy nincs értelme tovább keresgetni, megtaláltuk az igazit. Életünkben másodszorra. Muhaha. :)

Mondják hogy az esküvő rengeteg stresszel jár, hiszen millió dolog üthet ki balul. Hát ezt mi megerősíteni nem tudjuk, mi végig élveztük és mosolyogtuk az egészet, életünk legjobb napja lett az a szombat délután, és ez nagy részben neked is köszönhető, mert a problémákat még azelőtt semlegesítetted, hogy egyáltalán észrevettük volna.

A szervezés profi volt, a hangulat remek, nincs is mit tovább ragozni a dolgot. 

Egy szó mint száz, köszönünk mindent!

Attila és Alexandra"


"Nagyon szépen köszönjük Neked azt a rengeteg segítséget, támogatást, szeretetet, vidámságot és mosolyt amit tőled kaptunk életünk legnagyobb napján! Már a legelső személyes találkozó alkalmával tudtuk, nekünk rád van szükségünk, hogy életünk legszebb napjának házigazdája legyél! A nagy napunkon, amikor megérkeztél hozzánk, egyből elszállt az összes izgalom és feszültség, amely az esküvő előtti héten felgyülemlett bennünk, hiszen tudtuk ha Te ott vagy akkor semmi baj nem történhet! :) Így is volt! Tökéletesen levezényelted és szervezted az egész napot. A szertartások előtt rengeteg jó tanáccsal láttál el minket mire figyeljünk, mit hogyan csináljuk. Tökéletesen levezetted a családi illetve baráti fotózást, azt este folyamán a meglepetéseket is annyira kedvesen ugyanakkor viccesen konferáltad fel. A játék is nagyon nagyon tetszett mindenkinek, a vendégek szerint (is) ez volt az este egyik legjobb pillanata. Azoknak a leendő Ifjú Pároknak, akik azt szeretnék, hogy életük legboldogabb napján minden zökkenőmentes legyen és tökéletesen szervezett tiszta szívünkből Béla Vőfélyt ajánljuk!!! Nagyon köszönjük Neked a sok jó kívánságot amit a videóinterjúban üzentél nekünk! Kívánjuk, hogy még nagyon sok párnak szerezz ennyi örömet és boldogságot mint amennyit nekünk! 

Hatalmas köszönettel:

Dóri és Joci Tiszakécske"


"Kedves Béla!

Leírhatatlanul hálásak vagyunk az esküvőnk napján végzett munkádért, szinte minden, de minden terhet levettél a vállunkról, és így mi is tényleg el tudtunk merülni a nap hangulatában.

A nagy nap elötti időben, rengetegszer zaklattunk, minden aprósággal, mégsem volt az az érzésünk, hogy ez neked teher lenne, mindent meg tudtunk beszélni, segítségünkre voltál.

Mindenben toppon voltál, minden a megbeszélés szerint zajlott, és bár a nagy napunk folyamán folyamatosan sikerült kizökkentenünk a komfort zónádból, mégis rögtön feltaláltad magad és megoldottad az eléd tárt feladatokat, ez kifejezetten tettszett!

Csak ajánlani tudunk, egy igazán olyan vőfély vagy aki nélkül nem tudtuk volna elképzelni a lagzit! Mindenben de tényleg mindenben lehetett rád számítani, és a jeleneléted nélkül a képek nem lettek volna ennyire klasszak, belülről jövő mosolyban gazdagok!

Külön megtiszteltetés, hogy a 2018-as ELSŐ PÁROD voltunk!

Köszönjük hogy velünk voltál!

Niki és Krisztián"


"Kedves Béla!

 

Szeretnénk megköszönni, hogy segítettél felejthetetlenné tenni esküvőnk napját. Nagyon szerencsések vagyunk, hogy Téged választottunk vőfélynek, hiszen erre nálad alkalmasabb embert nem is találhattunk volna. Az egész nap folyamán kezedben tartottad az eseményeket, így mi nyugodtan, minden idegeskedéstől mentesen foglalkozhattunk egymással és vendégeinkkel. Fergeteges hangulatot teremtettél, és mindenkit lenyűgöztél! :) 

 

Köszönjük!

Detti és Miki"


"Kedves Béla!

Hosszas keresgélés után bukkantunk Rád, és a legelső pillanatban szimpatikusnak tűntél. A videók alapján tökéletesen ötvözted a hagyományt és a modernitást ami fontos volt nekünk. Aztán a személyes találkozónk után Tomival összenéztünk és TUDTUK, hogy igen, Ő AZ aki kell nekünk! :) csak úgy áradoztunk egymásnak Rólad, pedig még az esküvőnk még csak hónapokkal később volt.

A Nagy Napon Te voltál nekünk a Biztos Pont, és nagyon hálásak vagyunk Neked. A szervezés tökéletes volt és a belső infók mindig jól jöttek, hogy mire készüljünk ;)

Mindketten megemeljük a képzeletbeli kalapunkat előtted, mivel nem mindenki lett volna képes végigvinni azt, hogy egy ekkora násznépet kellő udvariassággal, mégis kellő eréllyel irányítani tudjon.(kalapemelés)

Köszönjük a képeket, és a meglepetést, Tőled kaptuk a legelső fotókat ;)

Sokan odajöttek hozzánk még a buli közepette is, hogy ki vagy és honnan, mert nagyon szuper minden.

Az örömanya egyik munkatársa még azt is mondta, hogy Téged fog hívni a gyermeke lagzijára :) Szóval találkozunk mi még :D

Egyet mondhatunk, ha bármikor újra kéne vőfélyt választanunk, ma sem döntenénk máshogy. :)

Köszönünk mindent!!

Dóri és Tomi"


"Kedves Béla,

Elképesztően profi volt számunkra, amit nyújtottál a Nagy Napon. A segítséged és a hozzáértésed nélkül, az esküvőnk nem így jött volna létre. Egy fergeteges és precízen időzített lakodalmat vezényeltél óriási humorral körítve. Felejthetetlen nappal ajándékoztál meg minket és a násznépet. Ezer köszönet Minden percéért!

Szilvia és Zsolt"


"Utólag is teljesen biztosak vagyunk abban, hogy újra téged választanánk a vőfély szerepre. Azt hogy jól választottunk, azt egy korábbi
esküvő alapján azért sejtettük már előre is és végül be is bizonyosodott :) Minden maximálisan úgy alakult ahogyan azt szerettük volna és ebben neked nagyon nagy szereped volt. Ha kellett a rivaldafényből, ha kellett a háttérből irányítottad az eseményeket, úgy hogy azt mi szinte észre sem vettük, úgy tűnt minden megy magától. Minden hibátlanul alakult, a vendégeink is nagyon elégedetten távoztak. Ezt szeretnénk újra megköszönni, hogy segítettél felejthetetlenné tenni a nagy napot! (ez talán klisé, de milyen igaz) Mi mindenkinek csak ajánlani fogunk téged! :)

Köszönjük még egyszer!"

Dóri és Norbi


"Kedves Béla Vőfély!

Ezúton is szeretnénk megköszönni a sok sok ötletet és segítséget amikkel még teljesebbnek érezhettük a mi nagy napunkat. A Te hozzáértésed, profizmusod és tapasztalatod nélkül sok minden nem lett volna 100 %-os, de így hibátlanul sikerült. Külön köszönjük a sok nyugtató szót amivel az ijedségünket orvosoltad az izgalmasabb részek előtt! :) 

További sok szép és jól sikerült esküvőt kívánunk!

Andi és Peti"


"Kedves Béla!

Amikor elkezdtük szervezni az esküvőnket minden nagyon könnyen jött. A helyszínt, a zenekart, a fotóst, a videóst szinte elsőre megtaláltuk, de az igazi vőfélyt valahogy sokáig nem sikerült. Azt akartuk, hogy hagyományos is legyen, mégis modern, ne elcsépelt rigmusokban beszéljen, megnyerő legyen, humoros, de mindenek felett, azt érezzük, hogy legalább annyira fontos neki is a Mi Nagynapunk, mint ahogy nekünk. Szerencsések volt, hogy Benned ezt mind megtaláltuk. Bátran kijelenthetjük, hogy Te voltál az egyik legtökéletesebb választás. Nemcsak megkönnyítetted az esküvőnk napját, de levettél minden terhet a vállunkról így nekünk csak az volt a dolgunk, hogy jól érezzük magunkat. Már több, mint egy hónap eltelt az esküvő óta, de ha szóba jön a lagzi szinte kivétel nélkül mindenki kiemeli, hogy micsoda szuper vőfélyünk volt. Hatalmas köszönet és hála, hogy Velünk voltál. Ölelés és sok sok puszi!!

Ági és Dani"


"Mikor belekezdtünk az esküvő szervezésébe leendő férjem nem gondolta, hogy szükségünk lenne vőfélyre, valljuk be nem is igazán volt

vele tisztában, hogy mit is csinál egy vőfély. Amikor meggyőztem, hogy vőfélyre márpedig szükség van az interneten való keresgélés közben akadtunk Bélára, aki azonnal szimpatikus lett mindkettőnk számára. Találkozót kértünk tőle, ami aztán megerősített minket abban, hogy Ő a megfelelő személy, aki képes az esküvőnk napját felejthetetlen élménnyé tenni. Már a szervezéskor sokat segített az esküvő menetrendjének kialakításával. A Nagy nap előtt minden szolgáltatóval egyeztetett így minden zökkenőmentesen indult. Az este folyamán higgadtan és gyorsan kezelte a felmerült problémákat: túlbuzgó rendezvényszervező lecsillapítása a polgármesteri hivatalban, eltűnt szállodakulcsok előkerítése, örömapa levált cipőtalpának megragasztása meg még a sok sok apró figyelmesség, amivel a segítségünkre volt. A lagziban kellő határozottsággal irányította a násznépet, ügyelve az állandó jó hangulatra, mindezt elegánsan, verselve. Az egész este folyamán professzionálisan teljesítette a vőfélyi feladatokat, így nekünk csak annyi dolgunk volt, hogy jól érezzük magunkat. Minden vendég dicsérte mind a szervezőkészségét, mind az előadásmódját. Nála jobbat keresve se találhattunk volna!"

 

Tivi és Gabi - Esküvő helyszíne : Budapest


"Kedves Béla!

Köszönjük szépen, hogy ilyen jól lebonyolítottad életünk eddigi legszebb napját! Nagyon örülünk, hogy Téged választottunk, miattad még az eredetileg tervezett időpontot is módosítottuk. Tényleg szinte vendégként voltunk jelen a saját esküvőnkön, nem kellett foglalkoznunk a kisebb-nagyobb dolgokkal, minden gördülékenyen ment, hála Neked.

Már az első találkozó alkalmával is biztosak voltunk benne, hogy jól választottunk, és egy nagyon szimpatikus embert ismertünk meg személyedben. A szervezés közben is nyugodtan fordulhattunk hozzád egy kis bátorításért. Ez a pozitív hozzáállás nagyon sokat segített az esküvőnk napján is. Aggódtunk, mert felhős, esős idővel indult a nap, és félő volt az is, hogy nem futnak ki a hajók, amin a szertartás zajlik majd. Te a kapitányokkal folyamatos kapcsolatban voltál, és végül remekül sikerült, nekünk már csak a megnyugtató tényeket közölted. Külön örültünk neki, hogy a többi szolgáltatóval is könnyedén megtaláltad a közös hangot, így fantasztikussá tettétek a nagy napunkat!

A vendégektől is csak pozitív visszajelzést kaptunk, reméljük, valamelyikük esküvőjén még találkozhatunk Veled!

Köszönjük még egyszer!

Anita és Roland, Esküvő helyszíne: Siófok"


"Béla egyszerűen nagyszerű! Hihetetlen tapasztalata van, olyan dolgokra is gondolt, ami nekünk eszünkbe sem jutott volna. Koordinál, mulattat, segít, motivál és nem utolsó sorban nagyon jól beszél németül! 

Még emlékszem, amikor legelső alkalommal skypoltunk és azt mondta: "nektek nem kell aggódnotok az esküvő napján, csak mosolyognotok kell." És így is volt. Tényleg ki tudtunk kapcsolni és jól érezni magunkat a nagy napon. 

Nagyon profin állította össze a menetrendet és kapcsolatot tartott a fotósunkkal, zenekarral, étteremmel. Tényleg csak jókat tudunk róla mondani és kifejezetten ajánljuk -nemcsak német-magyar esküvőkhöz- hanem minden esküvőre kulcsfontosságú személy! 

Köszönjük Neked még egyszer, hogy te voltál a Vőfélyünk!

Csilla és Michael"


"Béla vőfélyt a következő szavak írják le talán a legjobban:

- profi; szenvedélyes; precíz; jóindulatú; kreatív; jó problémamegoldó; szimpatikus; felkészült; kiválóan kommunikál az összes generációval...stb

A fentiekből következik hogy a vártnál is tökeletesebb napot hozott össze nekünk. Mindent kézben tartott, bármilyen kérés, kérdésre azonnal intézkedett, mind ezt úgy, hogy mindenkinek csak egyetlen egy dolga volt: élvezni a bulit!

Köszönjük szépen és kívánjuk, hogy még sok párt segíts hasonló élményekhez!

Üdv

Dodo és Gábor"


"Kedves Béla,

Mondhatjuk, hogy sokáig tartott, még Petivel közelebbi álláspontra kerültünk azon személyt illetően, akiben megbízunk, segítsen levezényelni az esküvőnket. Ő inkább ceremóniamester szeretett volna, én pedig el sem tudtam képzelni, hogy az esküvőnkön ne egy jó kedélyű, hagyományos megjelenésű vőfély ontsa a rímeket. Még szerencse, hogy a forgatókönyvben egyet tudtunk érteni. :) Habár úgy éreztük, Veled megtaláltuk az igazi arany középutat, erről csak az esküvőnk napján bizonyosodtunk meg igazán. 

Köszönjük, hogy segítettél minket életünk Nagy Napján, Neked köszönhetően mindig tudtuk mikor és mi következik, a hasznos tippjeid, nemkülönben az, hogy az egyébként nagyon határozott Örömszülőket udvariasan, de egyértelműen segítetted, egyaránt hozzájárultak ahhoz, hogy az a bizonyos nap feledhetetlenül boldog és örök emlék maradjon.

Külön köszönet, hogy semmi extra meglepetés nem volt, így igazán élvezhettünk minden egyes pillanatot! :)

Ria&Peti"


"Kedves Béla! 

Mikor esküvőnk levezénylésére kerestünk megfelelő embert, Veled elsőre belenyúltunk a tutiba, habár elsősorban ceremóniamesterben gondolkodtunk, Te annyira szimpatikus voltál a klasszikus vőfély szerepben, hogy egyszerre mondtuk ki a személyes találkozó után, hogy igen, "Ő az". 

Ezt a döntésünket még inkább alátámasztották a nagy napon tapasztaltak.

Folyamatosan pörögtél (mindig ott voltál, ahol kell, néha egyszerre több helyen is.)

Hatalmas szeretet és segítőkészség áradt belőled mindenki felé (ezt több vendég is megjegyezte.

És itt most hosszú volna felsorolni az összes pozitív tulajdonságot, de rendkívül elégedettek voltunk Veled és roppant hálásak vagyunk mindenért.

Szinte már látjuk a lelki szemeink előtt az 50. házassági évfordulónkat, mikor megemlítjük, hogy "-Na és a Béla vőfély? - Az egy áldott jó ember :)"

Köszönünk szépen mindent:

Szandi és Tibi"


„Sziasztok!

A 25. házassági évfordulónk alkalmából az Ezüstlakodalmunk lebonyolításához kértük Őt fel ceremóniamesternek.

Csak pozitív tapasztalataink vannak és nem is tudunk talán már semmi újat  írni itt nektek, csak megerősíteni az előttünk való kommentárokat.

Kiemelnénk mindenképpen az évforduló szervezésének folyamata alatti millió kérdéseinkre a millió azonnali válaszadásait, ami már akkor az elején egyfajta biztonságot nyújtott nekünk (evvel a tulajdonsággal csak nagyon kevés szolgáltató rendelkezik sajnos, ami sokszor megnehezíti a szervezést is), továbbá kiemeljük profizmusát, rutinját, precízségét, felkészültségét és nem utolsó sorban figyelmességét! Pld. mikor a „vőlegény” tévedésből megitta a menyasszony italát, ö azt is észrevette és azonnal intézkedett :-)

Ajánljuk Őt nektek épp úgy lakodalmakhoz, mint évfordulók lebonyolításához.

Nagyon meg voltunk vele elégedve a megkeresése napjától kezdve az utolsó pillanatig!

 

Kedves Béla! Szeretnénk ismét megköszönni, hogy mellettünk voltál mindvégig, segítettél felejthetetlenné tenni ezt a számunkra nagyon-nagyon fontos napot!

Kívánunk neked további eredményes munkát, és még sok-sok sikeres rendezvény lebonyolítását!!!

Üdvözlet: a napfényes Mallorcáról

Ildikó & Róbert 

Évfordulónk helyszíne: Orosháza- Gyopárosfürdö volt.”


"Így esküvőn után 3 héttel is úgy érezzük, hogy Bélánál megfelelőbb embert nem is kérhettünk volna fel a Vőfély szerepére az esküvőnkön. Miatta toltuk el az esküvőt két héttel mert csak úgy ért rá és ez volt életünk egyik legjobb döntése.

Nélküle a nagy napunkon fejetlenségé lett volna a főszerep, minden ember csak lézengett volna ide-oda. Fantasztikusan kézben tartotta a dolgokat, csodásan dolgozott együtt a zenekarral és a fotóssal, minden olajozottan ment. Mindenkivel megtalálta a közös hangot és elképesztő hangulatot teremtett oda ahol haldoklott volna a buli, de pont annyit hogy mindenkit felrázzon a pálinkáspohara mellől és elkezdjen táncolni.

Aki csak teheti, válassza Őt, még ha ez időpont-változással is jár - megéri.

Köszönjük még egyszer!

Sarolt és Csaba"


"Bélát egy korábbi esküvőn ismertük meg „munka közben”, és már akkor eldöntöttük, hogy ő lesz az, akit a sajátunkon is látni szeretnénk.

Ha őt választjátok, egyetlen dologban biztosak lehettek: unatkozni sem Ti, sem pedig a vendégeitek nem fognak. Ezt mi már kétszer is megtapasztaltuk: egyszer vendégként, egyszer pedig az események főszereplőiként.

Már 3 hónappal a „nagy nap” előtt invitált minket az esküvői forgatókönyv elkészítésére, így mindannyian jóval előre tudhattuk, hogy hogyan fog kinézni az a bizonyos délután, illetve éjszaka. A játékokkal és az este menetrendjével kapcsolatban nyitott volt a kéréseinkre, de rengeteg ötletet felvetett ő is arról, hogy mivel lehetne az eseményt minél inkább érdekessé, izgalmassá tenni.

A helyszíneken mindent a kezében tartott, és folyamatosan ellátott minket praktikus jótanácsokkal. Csupán két példa: Hogyan lehet elkerülni azt, hogy pezsgő kerüljön a koccintás során a ruhánkra? Hogyan tudunk igazán jól kinézni az aláírásról készült fotókon?

A lagzi alatt folyamatosan gondoskodott a programokról és a jó hangulatról.

Bélának igazán jó humora van, és ezt egész este kamatoztatta. Nagy létszámú, 120 fős esküvőnk volt, de még az utolsó, rokonokkal és barátokkal készült képeken is mindenki mosolyog és – bár a fotósunk is nagyon jó képeket lőtt, – a mosolygás Bélának köszönhető.

Minden vendégtől igen jó visszajelzéseket kaptunk a lagzi minden momentumára vonatkozóan. A vőfélyt pedig többen is külön kiemelték..."

Brigi és Tamás – Esküvő helyszíne: Budapest


"Kedves Béla!

Az elmúlt 5 évben mi vagyunk a 6. pár a baráti társaságban akinek te voltál A Vőfély. Mi is tudtuk hogy csakis te lehetsz az akire szükségünk van. A helyszín és a dátum előtt foglaltunk hozzád időpontot, mert tudtuk,ha te ott vagy, baj nem lehet. Már-már barátként tekintünk rád és még ennyi közös lakodalom után is tudtál újat mutatni a nagyrészt már ismert násznépnek. Akik pedig eddig nem ismertek, mind áradoztak rólad.

Hatalmas terhet vettél le a vállukról, hiszen mindent kézben tartottál és tényleg semmi más dolgunk nem volt csak átélni minden pillanatot.

Bízunk benne hogy nem törjük meg a hagyományt és jövőre is találkozunk egy esküvőn :) 

Tündi & Janika" - Esküvő helyszíne: Dobogókő


"Kedves Béla!

Köszönjük hogy velünk voltál életünk eddigi legszebb napján és segítettél, hogy kiélvezhessük minden pillanatát, mert Te helyettünk aggódtál, hogy minden részlet a helyére kerüljön, azért, hogy a nap tökéletes legyen. Amit kértünk mindent megkaptunk, sőt így utólag is úgy érezzük, hogy minden elképzelésünket felül múlva álltál helyt egész este. Nem csak mi érezzük így, barátaink visszajelzése alapján is mondhatjuk, hogy mindenki maximálisan meg volt elégedve Veled. Ha kellett ott voltál, de nem vitted el feleslegesen az estét. Ha elegendő volt, csak a háttérből mozgattad a szálakat. Ezt is nagyon köszönjük. Mi is készültünk kicsit, reméljük sikerült megviccelnünk a tortánál ;) Bízunk benne, hogy találkozunk még, de nem ebben a felállásban :)

Üdvözlettel:

Anita, Gyuri, vagyis Gyunita"


"Drága Béla!

Ezen a nagy napon Te voltál Nekünk, akiben megbízunk, akinek kedves az arca, elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk. Nem lehet szavakkal kifejezni, amit Tőled kaptunk, ezen a számunkra és családunk számára nagyon fontos napon.Köszönet mindenért! Kívánunk további sok sikert a munkádhoz, hogy még több pár jeles napja váljék általad tökéletessé, és egy életre felejthetetlenné! :))))))))

Köszönettel: Timi és Zoli"


"Szia Bélánk :-)  

Ezer köszönet a csodás esküvőnkért!

Te tényleg minden apró részletre figyelsz:-) csokortartástól kezdve a lépésig... mosoly... jó kedv...

Nem erőltetett, vidám stílusban németül is!

Még mindig a hatása alatt vagyunk :-)

Te vagy a Nummer 1 Absolut :-)

Köszönjük!

Dankeschön!

Grazie :-)

Réka és Gergő"


"Fantasztikus voltál!!!! Tényleg nem gondoltuk, hogy ilyen hatalmas volumenű rendezvényt sikerül összehozni!! Es ez Nélküled nem ment volna!!! Profi vagy! Profi menetrend, határozottság...  Estig sorolhatnám! Ez a világ legjobb esküvője volt, tuti!!!

Imádunk!!! Életünk egyik, hanem a legcsodálatosabb napját vezényelted le!!! Kapcsolatban maradunk, es ajánlunk, ahol csak tudunk!! :)

Köszönünk mindent!

Ölelés, puszi!!!

Noi es Balázs"


"Kedves Béla!

Nagyon hálásak vagyunk neked azért, amiért életünk eddigi legszebb napját még szebbé varázsoltad a profizmusoddal. Azon kívül, hogy jól érezzük magunkat, illetve egymásra tudjunk koncentrálni, semmi dolgunk nem volt, hiszen te mindent megoldottál helyettünk. Már ez első perctől kezdve szimpatikus voltál számunkra, így már az első találkozást követően is biztosak voltunk benne, hogy jól választottunk. Ez az esküvőnk napján be is bizonyosodott. De nem csak mi imádtunk, hanem a násznép is teljesen oda volt érted. Egy szónak is száz a vége, köszönünk mindent, amíg élünk hálásak leszünk neked a munkádért. Bátran ajánlani fogunk téged a jövőben! 

Moncsi és Zoli, 2017. június 17. Kiskunfélegyháza"


 

"Kedves Béla! 

Nem is tudom hol kezdjem, annyi mindent szeretnénk megköszönni. Nagy ritkaság, hogy valakiben megvan minden olyan tulajdonság, amit egy vőfélytől elvárnak, de aki téged kér fel, az biztosan nem talál kivetnivalót. Valójában mikor megérkeztél, már az első percek után látszott, hogy  minden rendben lesz, nekünk csak annyi dolgunk volt, hogy kiélvezzük minden pillanatát a nagy napnak. Az első percektől kézben tartottad a dolgokat, mindenkire jutott időd a vendégekre, a családra, ránk, rögtönöztél amikor kellett, remek hangulatot csináltál és a szervezőkészség...elképesztő, ahogyan lebonyolítottad az egészet. Látszik rajtad, hogy őszintén szereted amit csinálsz, remélem, hogy még nagyon sok párnak lesz alkalmad olyan tökéletessé tenni az esküvőjét, mint amilyen a miénk volt.

Köszönettel: Szabina és Péter"


„Béla az esküvőnk előtti este érkezett meg Drezdába. Ekkor ismertük megy személyesen, addig a távolság miatt csak sykpe-on tudunk beszélni. Ez abszolút nem volt probléma, gyorsan megterveztük az esküvő menetét, ebben is sokat segített Béla :)

Az előkészületek utolsó órájában is már nagy segítség volt. A polgári esküvő meglepetésekkel kezdődött. a család kicsit késett, a tesók és a magyar vendégek jó része messze parkolt :) De Béla elsimított mindent :) Ùgyhogy a szigorú német házasságkötő hölgy is meglágyult :) Az első pillanatban millió kérdés merül fel benned, hogyan kell bevonulni..stb.. apróságok :) Béla mindenre felkészít, nem is kell kérdezned :)

Az egész nap tökéletesen zajlott :) nem voltak várakozások, unott percek, mert ezek mindegyikét kitöltötte Béla hol egy játékkal, hol egy történettel, egy verssel :) Esküvői csokordobással, a combkötő eldobásával, és még sorolhatnánk :)

Természetesen voltak nem várt események, problémák, amiket nagyrészt mi csak az esküvő után hallottunk…mert Béla mindig ott volt, hogy megoldja. 

Nekünk nagyon fontos volt, hogy ne „német“ vagy „magyar“ esküvőnk legyen, hanem vegyes :) és ez csak Bélával volt lehetséges :)! Ügyesen, viccesen, fiatalosan összefonta a fordítás, szervezés feladatát a vőfély szerepével KÉT nyelven:)!!!

Nekünk csak annyi dolgunk volt, hogy élvezzük esküvőnk minden pillanatát :)!!! És ez azt hiszem a legfontosabb ezen a Napon :)!!! 

Béla!!!! Nagyon szépen köszönjük!!!!!!!!!!!”

Bogi & Ronny – Esküvő helyszíne: Drezda, Németország


"Kedves Béla !

Rettentően hálásak vagyunk a segítségedért, és a jelenlétedért az esküvőn !

Hogy pontos voltal, hogy figyelmes és higy valóban élvezhettük, és teljesen átadhattuk magunkat az estének, tudván , higy jó kezekben van minden.

Nagyon köszönjük , hogy elvállaltad a vőfély szerepét az esküvőnkön, mert különlegessé tetted az estét!!

Mellette anyukám megért, hogy adjam át, hogy mindenki nagyon örült , hogy ilyen ember volt a vőfély ! A pontossagoddal levettél mindenkit a lábáról , és az erősen ittas embereket ahogy kezelted, hát kalapot emel mindenki előtted !!

Kevin und Veronika"


"Amikor elkezdtük szervezni az esküvőnket, az egyik legfontosabb teendőnk a tökéletes vőfély megtalálása volt. Utólag elárulhatjuk, hogy Béla volt az első vőfély, akit megkerestük és a személyes találkozás során szinte csak a megérzéseinkre hagyatkozva döntöttünk a személye mellett. És milyen jól tettük! Sem az előkészületek alatt, sem az esküvő napján nem volt olyan kérés, kérdés, amit ne lehetett volna megbeszélni vele és a nap végére már félszavakból is megértettük egymást. Munkája során az első perctől az utolsóig tökéletesen kézben tartotta az irányítást, ha kellett, láthatatlanul dolgozott a színfalak mögött és felügyelte a történéseket.

Külön köszönet illeti azért, hogy a Nagy Napon a rá jellemző humorral, mégis profi módon instruált minket, ezért egyetlen percre sem kellett a szervezéssel, koordinálással foglalkoznunk, hanem tökéletesen megélhettünk minden pillanatot. És számunkra ez volt a legtöbb, amit Tőle, mint vőfélytől kaphattunk.

Kedves Béla, köszönjük, hogy munkáddal és profizmusoddal hozzájárultál az esküvőnk sikerének, ha újra szerveznénk (nem fogjuk), akkor is Téged kérnénk fel erre a feladatra! :)

Niki és Peti"


"Kedves Béla!! 

Nagyon örültünk, amikor hosszas keresgélés után rád találtunk az esküvőnk előtti utolsó pillanatban! Az esküvővel kapcsolatos egyik legjobb döntésünk voltál, minden kérdésünket és óhajunkat megválaszoltad, megoldottad. Szuperül megtaláltuk az összhangot, és a segítségeddel teljesen tehermentesen és felhőtlenül élveztük a Nagy Napunkat! Minden vendég, és Mi is a lehető legjobban meg voltunk elégedve!!!

Köszönjük a rengeteg segítséget és munkát!!!

Petra és Péter" 


"Kedves Béla! 

Amikor elkezdtük szervezni az esküvőnket tudtuk, hogy az időpont és a helyszín után a legfontosabb a Vőfély kérdés lesz. Az első találkozásunkkor, már tudtuk hogy nagyon jól döntöttünk. Az esküvő napján , annyira izgultunk és "elveszettnek"éreztük magunkat,de amikor meglátunk téged ott a polgármesteri hivatal előtt, minden egy pillanat alatt eltűnt. Az egész esküvő lebonyolítását nagyon profin csináltad tényleg le a kalappal, nem tudjuk elmondani mennyire hálásak vagyunk neked. Ezért csak annyit tudunk tanácsolni aki Vőfélyen gondolkodik és e sorokat olvassa, kár tovább keresni Bélánnál nincs jobb!!!!

Üdvözlettel

Niki és Gyuri"


"Kedves Béla!

Köszönjük szépen, hogy velünk voltál az esküvőnkön, nagyon sokat jelentett számunkra a kiállásod és a profizmusod. Úgy értékeljük, hogy vidám és szép nap volt ez valamennyiünk számára, ami örökre emlékezetes marad, mindehhez pedig nagyban hozzájárult a te munkád és attitűdöd. Hálásak vagyunk Neked, és kívánjuk, hogy még sok párnak tehesd felszabadulttá és mindeközben gördülékennyé, olajozottá a nagy napját, hasonlóan ahhoz, ahogyan ezt a miénkkel tetted!

A videóért, képeidért külön köszönetet szeretnénk mondani, nagyon jó volt ilyen rövid időn belül körbemutogatni őket a rokonságnak, és természetesen mindenkinek tetszettek.

Üdvözlettel:

Erika és Zoltán"


"Bélát 1,5 éve ismertük meg, a közös hobbink, a labdarúgás által. Hamarosan kiderült, hogy vőfélyként tevékenykedik, s játék közben meg is jegyeztük Neki, hogy majd a mi esküvőnkre Őt fogjuk felkérni, hiszen remek humorával és kedélyével már a közös edzések alatt bizonyította rátermettségét.  9 hónappal az alkalom előtt jelezte, hogy már alig van szabad hétvégéje, úgyhogy gyorsan döntsünk az időpont felől. Így alakult, hogy mi a Vőfélyünkhöz "igazítottuk" az esküvőnket, mivel akkor még csak Benne voltunk biztosak. Az első megbeszélés alkalmával máris rengeteg ötlettel szolgált, kis túlzással, mire hazaértünk a megbeszélésről, már az e-mailjeink között  találtuk a forgatókönyvünket.... Őrület! Ismervén Bélát, eldöntöttük, hogy mindent rábízunk, és bármi probléma adódik, biztosan nem leszünk idegesek, mert vagy megoldja, vagy segít nekünk megoldani. Így is történt. Onnantól kezdve, hogy megérkezett a kikérőre Béla vőfély, minden óramű pontossággal, hatalmas tapasztalattal, jó kedéllyel, őrületesen jól zajlott! A szervezés, a versek, a játékok mind-mind eszméletlen ötletesek, jók voltak! Német vendégeink kedvéért a fontosabb momentumokat azonnal a saját nyelvükön is informálta, versekkel megnevettette őket is! A menyasszonyi ruha uszályával meggyűlt a bajunk többször, de egy pillanatig nem aggódtunk, hogy nem oldjuk meg, így óránként Béla vőfély és az ifjú feleség biztosítótűkkel eltűnt pár perce, majd mosolyogva folyt minden tovább. A játékok osztatlan sikert arattak, utólag rengeteg pozitív visszajelzés érkezett. A lakodalom házigazda étterméből jelezték, hogy ilyen pontos Vőféllyel még sosem volt dolguk, nagyon könnyű dolga volt a séfnek! 

Nem mertük remélni, hogy ennyire jól sikerül a nagy nap, számunkra ez tényleg életünk egyik, ha nem a legszebb napja volt, és ezért nagyon sok hálával tartozunk Bélának, akit épp ezzel a céllal kértünk fel, s nem is csalódtunk Benne!!

Kívánjuk, hogy még rengeteg Párnak legyen része abban az élményben, amiben nekünk volt az esküvőnk napján, s mindezt Béla vőfély segítségével érjék el! :)

Hálásan köszönjük!"

Edit és Ákos - Esküvő helyszíne: Veszprém - Balatonalmádi


"Nagyon nagyon hálásak vagyunk Neked az esküvőnk napjának lebonyolításáért, irányításáért, és a jó hangulat megteremtéséért! Korábban nagyon sokan mondták nekünk, hogy az esküvőnkön majd a váratlanul felmerülő problémák megoldásával, az egyes szolgáltatókkal való egyeztetésekkel, és idegeskedésekkel lesz teli a napunk.. Azonban a Te irányításod mellett ez egy cseppet sem volt így! Annyira megvolt az összhang közted és a fotós, zenekar, helyszín és a násznép között, hogy egyszerűen fantasztikussá tetted számunkra ezt a napot! És ami nagy meglepetés volt, hogy élveztük annak a napnak minden percét! Ha fel is merült egy-egy probléma, arról vagy nem is hallottunk, vagy pillanatok alatt már meg is oldottad!

Minden gondolatunkat kitaláltad! amikor egyszer, egy számunkra fontos eseménynél körbenéztem, hogy vajon, hol a fotós, Te már mentél is érte, és pillanatokon belül ott volt!

A váratlanul felmerülő eseményeket (családi meglepetés-előadás, beszédek) is rugalmasan kezelted, és mindenki úgy látta, mintha tervezetten a program részei lettek volna:)

Az esküvő elején, amikor kérdezgették az emberek, hogy mikor, mi fog következni, eleinte még mondtuk, és próbáltunk figyelni az előre megbeszélt menetrend szerinti időpontokra,eseményekre, de aztán észrevétlenül elengedtük a dolgokat, és amikor legközelebb megkérdezte valaki, már csak azt mondtuk, hogy majd Béla irányítja az eseményeket, történéseket, és minden rendben lesz úgy!

És így is történt, minden nagyon rendben volt (sőt!),  a vendégek is jól érezték magukat, nagyon sokan dicsérték, hogy milyen flottul mentek aznap a dolgok, és ezt csakis Neked köszönhetjük!

Dóra és Levente"


"Kedves Béla!

A Facebookon találtunk rád a németországi magyarok oldalon. Mivel pont ilyen kétnyelvű vőfélyre volt szükségünk, azonnal felvettük Veled a kapcsolatot. Igazából nem is volt kérdés, hogy Téged szeretnénk, mivel az a pár videó a honlapodon már meg is győzött minket. A megbeszélés viszonylag rövid és velős volt, igazából kérdeznünk sem kellett, mindent megtudtunk. Az sem jelentett problémát, hogy mi csak egy héttel az esküvő előtt tudtunk Németországból hazajönni, Te rugalmasan kezelted a helyzetet és E-mailen meg Skypon keresztül lerendeztünk mindent. Az esküvő előtt két nappal annyi problémája volt a szolgáltatóknak, hogy azt hittem, nem is lesz esküvő… Még az utolsó pillanatban is módosítás volt, akkor váratlanul megjelenő esküvői vendégek miatt, közvetlenül a templomi szertartás előtt. Ekkor érkeztél meg, és láttad rögtön rajtam, hogy baj van. Megkérdezted mi a gond, mondtad hogy most már itt vagy, engedjem el… Tegyem el a telefonom, csak legyek szép, mosolyogjak és  élvezzem a napot. És innentől kezdve ez egész nap így ment. Bármi kérdés felmerült, Te már a szememben felismerted és rögtön jöttél, intézkedtél. Volt hogy csak gondoltam valamire, és Te már ott voltál a megoldással, pedig még semmit nem mondtam. Az egész este folyamán vezettél minket, kis súgásokkal segítettél, hogy mi tökéletesen hassunk a vendégek szemében. Amikor hangulatra volt szükség, akkor bedobtál valami olyat, amitől még a 83 éves nagymama is táncra perdült. :)  Volt hogy spontán olyan táncba kezdtünk, amire az egész násznép azt hitte, hogy a program része, és hihetetlenül jól szórakoztak rajta. Még arra is oda tudtál figyelni, hogy néha megmenekíts egy 5 perces szünetre, mert tudtad, hogy nem vagyok egészen jól. És, ami nekem az esküvő után még nagyon-nagyon sokat számított, szuper képeket készítettél, amiket mind meg is kaptunk, hiszen a fotós képeire még sokat kell várni, és a Te képeid azok amiket most mutogatunk, megosztunk, amiből addig visszagondolunk az esküvőre. Szuper gondtalan esküvő volt, hála Neked. Szuper hangulatos esküvő volt, szintén hála Neked. Mind a magyar, mind a német vendégek nagyon dicsértek Téged, és mindenkinek egy örök emlék maradsz egy szuper lagziból. Van olyan német aki még utána is kérdezett nálunk, hogy egy teljesen német esküvőt is vállalnál-e, mert annyira szuperül tetszettél neki.  Száz szónak is egy a vége:

Köszönjük ezt a felejthetetlen napot!

Te erre születtél! :)

Ágnes és Christopher"


"Nagyon köszönjük, hogy a nagy napunkon teljes gőzzel jelen voltál! Minden pillanatot megkönnyítettél a felkészültségeddel és a profizmusoddal! Utólag visszanézve el sem tudtuk volna képzelni az egészet nélküled. :) 

Mesi&Miki"


"Sziasztok!

Csak ajánlani tudom Bélát!

Nagyon meg voltunk vele elégedve.

Jó hangulatot csinált.

Rendezte a násznépet.

Ha újra kéne választani biztos őt választanám.

Nagyon odafigyelt arra hogy 6. hónapban voltam.

Tényleg érti a dolgát.

Még egyszer nagyon szépen köszönünk mindent!"

Móni és Karesz


"Kedves Béla vőfély!

A legjobb barátnőm esküvőjén találkoztunk Veled először, és már akkor tudtuk, hogy a mi esküvőnkön mindenképp téged szeretnénk! Megnyerő, kedves stílusod és természetes humorod mindkettőnket levett a lábunkról! :) 

Köszönjük Neked a munkádat, köszönjük, hogy a nagy napon megszabadítottál minket minden tehertől, és gondoskodtál a német, illetve magyar vendégek jókedvéről egyaránt.

Csak pozitívot tudunk mondani, és bátran ajánlunk bárkinek, hiszen TE vagy a legjobb! :)

Dia & Dávid"


Drága Béla vőfély!

Mi már az elején tudtuk, hogy szükségünk lesz majd egy vőfélyre, hiszen egyedül nagyon nehéz lett volna megoldani a feladatokat, illetve szerintünk így is szokás :-) Mi már esküvő előtt 10 hónappal elkezdtük szervezni az esküvőnket és köztük a helyszín megtalálása után egyből a legfontosabb szolgáltatók kapták a főszerepet, mint pl.: egy jó vőfély felderítése :-) Mi nem szempontok, hanem "szabad" vőfélyek után kezdtünk keresni, hisz akármennyire hihetetlen, de nagyon telített a szakma :D

Ezáltal az első találkozónkat Béla vőféllyel sikerült leegyeztetni, aki nagyon magasra dobta a mércét...nagyon szimpatikus volt, látszott rajta, hogy profi, jó a humora, a stílusa, van mögötte tapasztalat, így a legjobb kezekbe lennénk...de féltünk egyből rávágni, hogy ő kell, ezért még 1 héten keresztül vőfélyekkel találkozgattunk, de mindenkit Bélához hasonlítottunk és háááát a nyomába se értek, ezért könnyű volt eldönteni alig 1 hét után, hogy Ő kell nekünk !!! :-) Folyamatosan értekeztünk, mindenben a segítségünkre volt és mindig mindenre nagyon gyorsan válaszolt :-) Jóóók voltak az ötletei, látszott, hogy tudja a dolgát! :-) Teljes mértékben úgy készültünk és indultunk neki a Nagy Napnak, hogy abszolút megbízunk benne, rossz esküvő nem lehet, mert ha nem is lenne olyan táncos a buli akkor is felfogja dobni :-) De szerencsére erre nem volt szükség, hisz nagyon jól sikerült Béla vőfélynek köszönhetően is, nélküle üres lett volna minden, ő a megnyugvást jelenti és jó, ha melletted van...Kezébe tartotta az irányítást, kordinálta a népet, tartotta a megbeszélt programokat, intézkedett, nem hagyta úszni a dolgokat, ahol elment idő, azt máshol behozta, így le a kalappal!

A násznép nevében mondhatom, hogy Béla vőfély nem volt sok, de kevés sem, pont elég :-) Ez ebben a megfogalmazásban a legjobbat jelenti, mert az sem jó ha a nép sokat van foglalkoztatva, mert unalmas, de az sem jó, ha magára van hagyva, mert akkor elkallódik....Béla vőfély mindezek értelmében az arany középút volt!!! :-) Nagyon örülünk, hogy őt választottuk, csak azt sajnáljuk, hogy reggelig nem ropta velünk, de miután nem csak a munkában, hanem a magánéletben is kötelességtudónak bizonyult, így sietett haza kisfiához, akit ezúton is üdvözlünk !!! :-)

Mégegyszer örök hálánk neked és minden jót kívánunk a továbbiakban, mi csak ajánlani fogunk!!! :-)

Éljen az ifjú pár, nah meg Béla vőfély!!!! :-) :-) :-)

Ivett és Gyuszi - Esküvő helyszíne: Monor


"Kedves Béla!

Szeretnénk megköszöni Neked, hogy ezen a számunkra fontos napon részvételeddel emelted a hangulatot!

Te már az első találkozásunknál azt mondtad, ne izguljunk, végig mellettünk leszel és segítesz mindenben. Ezt nehezen akartuk elhinni, de tényleg így volt! Bármilyen probléma adódott, Te ott voltál és megoldottad! Amikor kellett, a menyasszonyi ruhát tisztítottad vagy az ittas vendégeket tartottad kordában finoman. Amikor pedig bátorításra szorultunk Te rögtön ott voltál. Tanácsaiddal, mosolyoddal és öleléseddel biztattál minket.

Szavakkal ezt nem lehet eléggé megköszönni Neked :-) !

Azért köszönjük a profizmusodat, precízségedet, kedvességedet, tanácsaidat, biztatásaidat és kiváló tánctudásodat :-) !

Ökölpacsi : Bea és Attila"

Esküvő helyszíne: Fenyőharaszt


"Nagyon idegesek voltunk az elején, semmi nem úgy kezdődött ahogy mi szerettük volna, de ahogy megérkeztél minden a helyére került. Az a nyugodtság amit küldtél felénk, a biztonság, a vidámság, hogy nem hagytad, hogy bármiért is idegesek legyünk, felbecsülhetetlen érzés volt. :) A lehető legjobb választás volt, hogy téged kertünk fel, és nagyon hálásak vagyunk minden egyes percért!

Szandra & Zoli"


"Kedves Béla! 

Nagyon szépen köszönjük Neked, hogy tökéletessé tetted életünk eddigi legboldogabb napját! 

Iszonyat nagy terhet vettél le a vállunkról, ami igen csak ránk fért. Nélküled nehezen tudtuk volna így végig csinálni! Mindent kézben tartottál, bármivel fordultunk hozzád Mi és a násznép is, Te egyből megoldottad! 

Pusztán a jelenléteddel sikerült megnyugtatnod Minket, mindig a legjobbkor voltál mellettünk egy-egy bátorító, kedves szóval!

Már első találkozásunk alkalmával, miután pár mondat után oda vissza mentek a poénok, tudtuk hogy Te leszel számunkra a megfelelő ember... hát nem tévedtünk!!!!

Azóta is mindenkitől, aki velünk ünnepelt, csak dicsérő szavakat hallunk Rólad, hogy nagyon profin oldottad meg a dolgokat és koordináltad az egész estét!! 

Még egyszer nagyon (naon-naon :) ) köszönünk mindent!"

Csilla és Attila - Esküvő helyszíne: Budapest


"Kedves Béla! Szívünkből mondjuk, nagyon örülünk, hogy Téged kértünk fel a mi Nagy Napunkra Vőfélynek! Amikor tavaly egy másik esküvőn láttunk, egyből eldöntöttük, hogy szeretnénk, ha a mi esküvőnkön is Te lennél ott, és nem is bántuk meg! Egész idő alatt tartottad bennünk a lelket, sőt még az esküvő előtti találkozásainkon is mindig voltak jó tanácsaid! A forgatókönyv, amit elkészítettél, végig úgy ment, ahogy kellett, tudtuk, mi mi után következik. Tényleg igaz, amit mondtál, vagyis hogy mindent megoldasz, mert valóban így volt, gondoljunk arra, hány újabb kérésünk érkezett :) Amikor a kikérőn megláttalak, az idegességem szinte teljesen eltűnt, megnyugodtam, hogy ott vagy,és minden rendben lesz! Óriási hála, hogy levetted rólunk a terheket, és hogy tényleg rád bízhattuk magunkat! Az, ahogy a násznépet, a pincéreket igazgattad, az nagyon jó volt, hiszen nekünk ilyesmivel nem kellett foglalkoznunk, minden flottul ment! :) Már többen kérdezték, hogy ki vagy, hogyan lehetne elérni, és mindenki pozitív véleménnyel volt Rólad! Példa, a barátnőm ma mondta: Ancsi, ez a Vőfély kifogástalan volt, nagyon tudja mit hogy kell, végig tudta, mikor mi van, és nem engedte, hogy másként legyenek a dolgok! :)

Még egyszer, nagyon nagy köszönet és hála, hogy segítettél nekünk és könnyebbé, gondtalanabbá tetted a Mi Nagy Napunkat! :)

Biztos, hogy ajánlgatni fogunk :)"

Ancsi és Sanyi - Esküvő helyszíne: Kiskunfélegyháza


 

"Először is, szeretnénk Neked megköszönni, hogy tökéletessé tetted a Nagy Napunkat! Az esküvőnket 9 hónappal hamarabb kezdtük el megszervezni. Böngésztük a netet nagyon sokat szolgáltatók után kutatva, mígnem megpillantottuk a fotódat és egy kis versikét, a még szabad vőfélyek kereső oldalán. Már itt szimpatikus voltál, ezért megnéztük a honlapodat is. Meggyőzőek voltak számunkra a referencia videók, és a párok írásai Rólad, az interjú, valamint már itt nagyjából meggyőződésünk volt, hogy ez egy nagyon profi, tapasztalt vőfély oldala, és szeretnénk személyesen is találkozni veled. Az első találkozás alkalmával, a beszélgetés alapján már biztosak voltunk a korábbi meggyőződésünkben, elnyerted a bizalmunkat és, mindketten tudtuk, hogy Te leszel a legjobb döntés. Külön tetszett a fiatalos és egyben hagyományőrző stílus, amit képviselsz. Nagyon tetszett a forgatókönyv, amit az esküvő előtt kaptunk, hogy mindent percre pontosan beosztottál. A nagy nap előtti egyeztetésen a többi szolgáltatóval, mindegyik kiemelte, hogy ők is milyen profi forgatókönyvet kaptak külön, ritkán találkoznak ilyen jó vőféllyel.  Eljött az esküvő napja, teljesen megbíztunk benned tudtuk, ha Te ott vagy, baj nem lehet, minden jó lesz, emiatt nem is aggódtunk már annyira. A helyszínen elláttál minket, praktikus tanácsokkal, jól és flottul pörgősen levezényelted a fotózást is, gondoskodtál a jó hangulatról, tartottad a megbeszélt programokat, koordináltad a násznépet,az egész este nagyon gördülékenyen ment. A násznép is nagyon dicsért, kérdezték, honnan jöttél, hol találtunk Rád, és a még csak párkapcsolatban lévő ismerősök, érdeklődtek az elérhetőségedről :). A nagy napon minden tökéletesen sikerült, nekünk nem volt más dolgunk, mint mosolyogni és jól érezni magunkat, hála Neked Béla Vőfély. 

Viki és Zoli"  - Esküvő helyszíne Kiskunfélegyháza


 

"Kedves Béla Vőfély / Hochzeitslader Bela :)

Az interneten találtunk rád :)

Bevalljuk őszintén kicsit féltünk, hogy vajon minden rendben lesz-e a kétnyelvűség miatt, de az első alkalommal, amikor találkoztunk a személyiséged 100%-ig meggyőző volt, hogy bizony jó választás leszel :)

A következő megnyugtató pont számomra az volt, amikor pontosan érkeztél meg a szülői házhoz :) nekem ez nagyon fontos volt és ahogyan megláttalak, mindjárt éreztem, hogy Béla itt van, most már minden rendben lesz :)

És így is lett :) Profizmussal vezetted le az esküvőnk napját :)

Nem tudom, hogy volt e valami baj, mert mi abból semmit sem érzékeltünk :)

Köszönetet szeretnénk mondani neked, a fáradozásodért, hogy Budapestről elvállaltad a lakodalmunkat :)

Remélhetőleg, hogy nem most találkoztunk utoljára, hiszen a vendégsereg között érdeklődtek az elérhetőséged miatt :)

Minket sikerült lenyűgöznöd, de másokat is :)

Köszönjük!!! :)

Andreas és Brigitta"


 

Kedves vőfélyt kereső (ifjú) pár! Ha nem szeretnétek egy pontos, precíz, megbízható, illedelmes, talpraesett, jófej, komoly, de kellő lazasággal ellátott vőfélyt, aki jó áron dolgozik, akkor rossz helyen jártok, mert Béla vőfély csak ezt tudja hozni! Tapasztalatból beszélünk, mivel a mi esküvőnket Ő vezényelte le és egy hibát sem vétett! Minden helyzetben határozott és gyors reagálas, frappáns mondókák és jó kommunikáció a többi szolgáltatóval (ezt majd megtapasztaljátok mennyire fontos!), ezek jellemzik Béla vőfélyt. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek!

Viki és Bence - Esküvő helyszíne: Budapest, XX. kerület

 

 


"Legegyszerűbben úgy jellemeznénk Bélát, hogy "frappáns, életvidám, humoros, spontán" :)

Minden jelző egyszerre megvolt benne és varázsolta ezzel tökéletessé esküvőnket! Minden pontosan, csúszás nélkül zajlott, a vendégek semmit nem éreztek abból, hogy mi is következik most, mert már benne is voltak ! :)

Nagyon empatikus, figyelmes a násznép minden tagjához a 2 éves kortól a 87 éves korig... :) Amit mi saját bőrünkön tapasztalhattuk is! :)

Köszönjük, hogy ilyen felejthetetlenné tetted ezt a napot számunkra!"

Dóri és Gyuri - Esküvő helyszíne: Fenyőharaszt"Bélát barátaink esküvőjén ismertük meg három évvel ezelőtt, és már akkor tudtuk: mi is őt szeretnénk a nagy napunkra, és hozzá is igazítottuk a dátumot. Visszatekintve ez nagyon jó döntés volt, mivel Béla szinte minden terhet levett a vállunkról az esküvőn, nekünk csak arra kellett figyelnünk, hogy jól érezzük magunkat. És nem csupán szakmailag, emberileg is kizárólag jókat tudunk róla mondani! Még egyszer köszönünk neki mindent! 

Aki zökkenőmentes, vidám esküvőt szeretne, annak Bélát ajánljuk!

 

Andi és Zoli"


„Kedves Béla!

Először is szeretném megköszönni azt a sok segítséget, amit adtál nekünk a NAGY napon. :)

Tudom, hogy édesapám meglepetése voltál és ez az ajándék nagyon sokat segített nekünk.  A játékok nagyon jók voltak és azzal, hogy végig kézben tartottad az esküvőt tényleg életünk legszebb napja volt. A barátaimtól és a családtagoktól is csak pozitív véleményt hallottam és mindenkinek nagyon tetszett, ahogy végig vezetted az esküvőt. 

Az egyik barátom az alábbi üzenetet küldte el nekem: Aki szórakoztatta a népet k…a jó volt :)

Szóval tényleg csak pozitív dolgokat tudok mondani!

Kedves Jegyes Párok!

Bélát csak is ajánlani tudom. Higgyétek el, vele sokkal könnyebb lesz a nagy nap!

Köszönünk még egyszer mindent!"

Adrienn és János - Esküvő helyszíne: Budapest


"Kedves Béla Vőfély! 

Tudtuk, hogy vőfély nélkül el sem tudjuk képzelni az esküvőnket… A német vendégek miatt pedig elengedhetetlen volt, hogy kétnyelvű legyen. Majd Rád találtunk az interneten.  Az első beszélgetés után tudtuk, hogy BÉLA VŐFÉLY nélkül el sem tudjuk képzelni az esküvőnket. :) 

Aztán az esküvő napján minden úgy ment, mint a karikacsapás. A szertartás előtt közölted, hogy megérkezett a zenekar, minden rendben. Holott nekem eszembe sem jutott, hogy erre gondoljak, pedig nem elhanyagolandó dolog. :) Mindent kézben tartottál. A németek is teljesen részt tudtak venni mindenben, hiszen a magyar versikék után elmondtad németül is. Nekünk semmi dolgunk nem volt, csak élvezni az egészet… ami úgy is történt… köszönünk mindent még egyszer!!! :)" 

 

 

Reni és Peti"


 

"Bélára az Interneten böngészve bukkantunk rá. Az első találkozáskor már tudtuk, hogy ő az az ember akit kerestünk és hogy ő lesz a Vőfélyünk, már ha elvállal minket. :) Fiatalos, de mégis hagyományőrző, energikus, vidám, ötletes. Ha bármi kérdésünk volt bátran fordulhattunk hozzá, mert sokéves tapasztalatával a háta mögött mindig tudott olyat mondani amivel segített vagy megnyugtatott minket. Az esküvő flottul ment, úgy ahogy azt Bélával leegyeztettük. Ott volt mindig mellettünk és segített, hogy tényleg csak arra figyeljünk hogy jól érezzük magunkat és hogy ez a nap tényleg a Mi nagy napunk legyen. Még egyszer köszönjük szépen a segítséget és azt a vidámságot és biztonságot amit nyújtottál nekünk az esküvő alatt.

 

Kedves házasulandók, ha Bélát megtaláltátok, ne gondolkodjatok tovább! :) Mi csak ajánlani fogunk!"

 

Niki és Atti - Esküvő helyszíne: Budaörs

 


"Nagyon szépen köszönjük a sok segítséget, megállapítottuk, hogy Nélküled nagy káosz és kapkodás lett volna, valamint minden vendég nagyon elégedett volt! Amikor a gyertya hiánya a polgári szertartásról, vagy a zene a nyitótánchoz, akkor mindezt megoldottad, mondhatni csodával határos módon! A kiscsoportos fotózás gyorsaságáról nem is beszélve! Tényleg Mindenre figyeltél, minden úgy volt, ahogy megbeszéltük! Nagyon szépen köszönjük ismételten, hogy egy óriási terhet levettél a vállunkról, plusz sok szép pillanattal ajándékoztál meg minket!

Már sokan elkérték az elérhetőségedet amúgy. :) Remélem sok jó esküvőben lesz még részed!"

Rita és Balázs - Esküvő helyszíne: Pilis

 


"Januárban kezdtük el szervezni az esküvőnket és már ekkor tudtuk, hogy szükségünk lesz egy vőfélyre. Az interneten találtunk rá Béla Vőfély oldalára, majd a személyes találkozó során rögtön tudtuk, hogy nekünk rá van szükségünk. Az első perctől szimpatikus volt számunkra és rögtön fel is fogadtuk:) A nagy napon teljes mértékben számíthattunk rá, végig mellettünk volt és munkájával nagy terhet vett le a vállunkról. Humorával, mondókáival, szervezőkészségével, határozott egyéniségével vezette végig az esküvőnket. Bármilyen kérésünk volt készséggel a rendelkezésünkre állt. 

Béla Vőfélyt mindenki számára bátran ajánljuk!

Edina és József - Esküvő helyszíne: Budapest, XX. kerület"

 

 


"Amikor az interneten elkezdtünk a Nagy Napunkra vőfélyt keresni, nagyon nehéz dolgunk volt, de szerencsére véletlenül rátaláltunk a Béla honlapjára. A referenciáin keresztül nagyon jó benyomást keltett, amit a személyes találkozón meg is erősített bennünk. Kedves, igényes, megbízható, intelligens és vicces emberként ismertük meg, és rögtön éreztük, hogy az esküvőn rá lesz szükségünk. Nagy profizmussal állította össze az esküvő "menetrendjét"is. A Nagy Napunkon mindent tökéletesen kézben tartott, és jól kezelte a problémás helyzeteket és a mi izgalmunkat is :-). Bátran ajánljuk minden házasulandó pár figyelmébe, mert Béla le fogja venni a vállatokról a Nagy Nap irányításának terhét.

Sorainkat egyik vendégünk mondatával zárnánk, aki másnap csak azért hívott fel minket:

"Honnan szereztétek ezt a Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. jó vőfélyt? Tudta mi a dolga, mindig ott volt, ahol kellett, nekünk is ilyen kellett volna."

Köszönjük Neked kedves Béla vőfély! 

Sok puszi"

Gabriella és András - Esküvő helyszíne: Fenyőharaszt


"Esküvőnk tervezésének egyik fő pontja a Vőfély kiválasztása volt.

Bélára egy véletlen során, a netes keresgetések közben találtunk rá, majd kiderült, hogy több közös szál és ismerős is van az életünkben.

Az első személyes találkozó alkalmával a (már :) ) Férjemmel csak összenéztünk, és szavak nélkül is értettük egymást…. az egyeztető beszélgetés végén a szerződést már alá is írtuk.

Bármilyen kérdésünkkel a szervezés alatt fordulhattunk Hozzá, mindenre lelkiismeretesen és segítőkészen válaszolt.

Az esküvő előtt minden szolgáltatóval felvette a kapcsolatot, egyeztette a forgatókönyvet, hogy a NAGY napon minden zökkenőmentesen menjen.

A számunkra – eddigi – legfontosabb napon hatalmas segítség volt, hogy minden gördülékeny legyen, kezdve a templomi bevonulástól, az utána lévő vicces csokor- és papucsdobásig, majd az étteremben a tökéletes, összehangolt, vidám estéig.

Béla fantasztikusan koordinálta a háttérben a történéseket (se a videós, se a fotós ne maradjon le semmilyen fontos pillanatról, mikor mi következik…), amivel elérte azt, hogy ne rágörcsölve, hanem gondtalanul élvezhessük a MI esténket!

Köszönjük, hogy ezt számunkra lehetővé tetted, és mindenkinek szívből, maximálisan ajánlani tudjuk, hogyha egy szuper, precíz és vicces vőfélyt szeretnének, akkor ne keressenek tovább, mert Bélában megtalálták a tökéletes személyt.

 

Erika és Róbert - Esküvő helyszíne: Budapest, 18. kerület


"Esküvőnk szervezésének első nagy mérföldköve a vőféllyel/vőfély nélküli lagzi mérlegelése volt. Hamar eljutottunk arra a közös nézőpontra, hogy ha mi is jól szeretnénk magunkat érezni, gondok, problémák nélküli szórakozásra vágyunk, akkor a vőfély mellett kell döntenünk. Ezt követte a vőfély keresése. Nem kevés ajánlatkérést küldtünk szét abszolút ismeretlen vőfélyeknek, illetve a rendelkezésre álló demo anyagokat megtekintettük. A demo-k közül hamar kitűnt Béla vőfély, aki mélységes tisztelettel beszélt a vőfély mesterségéről. Az ajánlatkérő levelek száma meghaladta bőven a tízet. Várva vártuk a válasz leveleket –titokban reménykedve, hogy a már előre kiválasztott Béla vőfély is válaszolni fog és szabad is lesz az általunk megjelölt, nem túl késői időpontban..kb. 1 hónap volt a lagzi napjáig-.  Jöttek is szép számban a jobbnál jobb ajánlatok, majd megérkezett Béla levele is, pozitív válasszal. Rögtön megbeszéltünk egy személyes találkozót is, ahol beigazolódott korábbi megérzésünk. A lagzit abszolút profi módon, minden egyes apró részletre gondolva, a jegyespár (immár házaspár) iránti tisztelettel vezényelte végig. Nem volt olyan vendégünk, aki ne említette volna meg a vőféllyel kapcsolatos gratulációját. Azt hiszem, ennél nagyobb elismerést mi se (a sikeres kiválasztás által), és a vőfély sem kaphat, mint egy lagzi sereg egybehangzó dicséretét."

 

Anita és Levi - Esküvő helyszíne: Budapest


"Sok dicsérő szót kaptunk az esküvő miatt, a szervezést mindenki kiemelte! Nagyon örülünk, hogy mellettünk voltál a nagy napon, és kézben tartottad a dolgokat, így nekünk nem kellett sem a szervezéssel, intézkedéssel, sem a násznép terelgetésével foglalkozni. A játékok pont akkor voltak jók, amikor, nagyon jót tett a hangulatnak! Külön jól esett, hogy figyeltél arra, hogy jól érezzük magunkat és mosolyogjunk. :) Az este végén nem véletlenül kérdeztük, milyen alkalmakat vállalsz még! :)"

 

Vera és Kristóf - Esküvő helyszíne: Budapest

 


"Kedves Béla !

Az interneten találtunk rád! Első látásra szimpatikus lettél nekünk!

Az első találkozásnál eldöntöttük,hogy téged választunk!

Ha nem lettél volna ott, akkor szétesett volna minden! 

Jól összeszedett forgatókönyv alapján minden a helyén! 

Nagyon szépen köszönjük a fáradtságos munkádat!

Reméljük még találkozunk!

Köszönjük!"

Bea és Zsolt - Esküvő helyszíne: Vecsés 


"Kedves Jegyespárok,

Régóta ismerjük már Bélát mint barátot és jó pár esküvőn is részt vettünk a kezdetek óta, ahol ő volt a vőfély, de még így is teljesen elképedtünk (belülről látva a dolgokat, mint házasulandók/friss házasok), hogy mennyire rutinosan és határozottan, de egyben nagyon is szerethetően és karizmatikusan tartotta kézben az eseményeket ezen a DUPLA ESKÜVŐN. Nem kis munka lehetett ennyi vendéget kordában tartani, de Bélának hibátlanul és lazán (mondhatnám, csípőből) sikerült megoldania kábé 200 fő terelgetését és folyamatos szórakoztatását, továbbá úgy alakítania mindent, hogy semelyik párra se essen nagyobb hangsúly a másikhoz képest, úgyhogy maximálisan elégedettek voltunk vele, és boldogok vagyunk, hogy ő lehetett egyik legfőbb segítőnk a mi nagy napunkon! :)"

Timi és Endre - Esküvő helyszíne: Budapest"


 

"Először nem voltunk benne biztosak, hogy szeretnénk vőfélyt, nem is nagyon tudtuk, mit is jelent ez, és pontosan, mi a dolga. Viszont meghallgattuk mindenki történetét a saját esküvőjéről, és ezek a sztorik elég meggyőzőek voltak, hogy mégis lehet valami ebben a vőfély-dologban. Az első találkozó után (Bélával), már nagy kő esett le a szívünkről, és tudtuk, hogy ő nekünk most óriási segítség lesz. Fogalmunk sem volt, hogyan néz ki egy esküvő, egy lakodalom, mit kell csinálni, és mikor, és mindeközben ugye ott van egy halom ember, akik nem is ismerik egymást, és őket is terelgetni kell. Rokonra nem szerettük volna bízni ezt a komoly feladatot, mert kinek is vettük volna el a szórakozását egy estére. Béla nagyon profi módon megoldott mindent. Mi is tudtuk, mikor hova kell menni, és a rokonok is könnyebben "szót fogadtak" egy határozott, kedves és udvarias idegennek. Egy rokonnak lehet, hogy elviccelték volna a helyzeteket, és nem haladunk a végén sehova. Nekünk már családunk volt az esküvőkor, és Béla a gyerekekre is nagyon odafigyelt. Ráadásul bárhogy is próbálkoztak a násznépből, hogy megzavarjanak egy-egy pillanatot valami jópofa poénnal, Béla sose esett ki a ritmusból, és jól lekezelte a rokonokat. A legjobban az embersége hatott meg minket. Mert bármilyen profi is, a mi egyszerű, nagycsaládos esküvőnket ugyanolyan tisztelettel és szeretettel kezelte, mintha egy 300 fős luxuslagzin lett volna. Bátran ajánlom mindenkinek, hogy ne őt, a vőfélyt spórolja ki az esküvői költségvetésből, mert rettenetesen sok dolga van az ifjú párnak még így is a saját esküvőjén. Mindenkivel beszélni kell, mindenki titeket akar, emellett kész idegbaj lenne még a vacsorára, a nászmenetre, stb-re is odafigyelni.
Hatalmas nagy terhet vettél le a vállunkról!:) Köszönjük! (a selfie nagyon jó lett, hízelgően jó:))"

Veronika és Szabolcs - Esükvő helyszíne: Budapest


"Kedves Béla,

nagyon szépen köszönjük azt a rengeteg segítséget, amit Tőled kaptunk a szervezés során és a nagy napunkon is. 

Folyamatosan figyeltél arra, hogy jól érezzük magunkat és mindig mosolyogjunk. :)

Kívánjuk, hogy még rengeteg Párnak színesítsd meg az esküvőjét!

Fati&Peti"


 

"Kedves Jegyesek! 

Mi, mint két napos "öreg" házasok tudjuk, hogy mivel jár egy esküvő. Mikor túl vagytok a szervezésen és eljön a nagy nap, mindketten idegbetegek lesztek, hogy minden a helyén legyen és mindenki jól érezze magát stb. Ha Bélát választjátok emiatt nem kell aggódnotok, hiszen a nagy napon leveszi a terhet a vállatokról. Azon túl, hogy szuper a beszélőkéje és kiválóan szedi rímbe mondanivalóját, lesi minden kívánságotokat és hibátlanul levezényli az egész napot. Szerintünk az a legnagyobb elismerés, hogy minden egyes vendég megkérdezte tőlünk, hogy "honnan jött a vőfély, mert nagyon szuper volt",  ja és nem kis lagzi volt, szóval ez kb 110 embert jelent :)

Ha még emlékezetesebbé szeretnétek tenni ezt az amúgy is feledhetetlen napot és szeretnétek egy olyan embert magatok mögött tudni a lebonyolításában, akinek nem nagyon tudtok lehetetlent mondani, akkor mindenképp válasszátok Bélát! Mi csak ajánlani tudjuk!

Köszönjük szépen Béla, nagyon király volt :)"

Anita és Jani - Esküvő helyszíne: Ceglédbercel


"Mi nagyon meg voltunk elégedve, Béla határozottan és profin megszervezett mindent úgy ahogy szerettük volna, semmivel nem kellett törődnünk csak élvezni a saját esküvőnket, ami sikerült is (bár előtte sokan mondták, hogy nem fogjuk tudni átélni annyi lesz a stressz és a tennivaló, ez egyáltalán nem igaz, ha van egy profi gárdátok, főleg ceremóniamesteretek/vőfélyetek). Mi Bélát ceremóniamesternek kértük fel, ezért nálunk nem a poénkodáson volt a hangsúly hanem a szervezésen és az elegáns lebonyolításon, de azért így is sikerült jó párszor mosolyt csalnia az arcokra.

Még egyszer köszönünk szépen mindent!"

 

Üdv: Timi és Tamás - Esküvő helyszíne: Napkor


"Először nem voltunk benne biztosak, hogy szeretnénk vőfélyt, nem is nagyon tudtuk, mit is jelent ez, és pontosan, mi a dolga. Viszont meghallgattuk mindenki történetét a saját esküvőjéről, és ezek a sztorik elég meggyőzőek voltak, hogy mégis lehet valami ebben a vőfély-dologban. Az első találkozó után (Bélával), már nagy kő esett le a szívünkről, és tudtuk, hogy ő nekünk most óriási segítség lesz. Fogalmunk sem volt, hogyan néz ki egy esküvő, egy lakodalom, mit kell csinálni, és mikor, és mindeközben ugye ott van egy halom ember, akik nem is ismerik egymást, és őket is terelgetni kell. Rokonra nem szerettük volna bízni ezt a komoly feladatot, mert kinek is vettük volna el a szórakozását egy estére. Béla nagyon profi módon megoldott mindent. Mi is tudtuk, mikor hova kell menni, és a rokonok is könnyebben "szót fogadtak" egy határozott, kedves és udvarias idegennek. Egy rokonnak lehet, hogy elviccelték volna a helyzeteket, és nem haladunk a végén sehova. Nekünk már családunk volt az esküvőkor, és Béla a gyerekekre is nagyon odafigyelt. Ráadásul bárhogy is próbálkoztak a násznépből, hogy megzavarjanak egy-egy pillanatot valami jópofa poénnal, Béla sose esett ki a ritmusból, és jól lekezelte a rokonokat. A legjobban az embersége hatott meg minket. Mert bármilyen profi is, a mi egyszerű, nagycsaládos esküvőnket ugyanolyan tisztelettel és szeretettel kezelte, mintha egy 300 fős luxuslagzin lett volna. Bátran ajánlom mindenkinek, hogy ne őt, a vőfélyt spórolja ki az esküvői költségvetésből, mert rettenetesen sok dolga van az ifjú párnak még így is a saját esküvőjén. Mindenkivel beszélni kell, mindenki titeket akar, emellett kész idegbaj lenne még a vacsorára, a nászmenetre, stb-re is odafigyelni.

Hatalmas nagy terhet vettél le a vállunkról!:) Köszönjük! (a selfie nagyon jó lett, hízelgően jó:))

Üdvözlettel,

Veronika és Szabolcs" - Esküvő helyszíne: Budapest


"Kedves Béla! 

Már az első személyes találkozón tudtuk, hogy Téged fogunk választani a nagy napon.

Egy rádiós műsorban hallottunk beszélni és nekünk már a hangod bőven elegendő volt a döntéshez.

A tegnapi nap folyamán sejtésünk beigazolódott, mert még tökéletesebbé tetted a napunkat. Többen is kérdezték tőlünk, hogyan találtunk rád. Pontosan így: kulcsszó a google keresőben: "legjobb vőfély Budapest". Első találati oldalon egy nagyon szimpatikus fiatalember mosolygott ránk :) .

Tetszett nekünk, ahogyan a násznépet is segítetted mindenben, amire csak szükségük volt. És tényleg kellett a ziherejsztűben segíteni! 

Nagyon szépen köszönjük a munkádat, Béla Vőfélyt mindenkinek!!!"

Réka és Tamás - Esküvő helyszíne: Budapest


„Kedves Jegyespárok!

Házasságkötésünk mellett a másik legeslegjobb döntés Béla vőfély volt! Képek és videó alapján választottuk ki az interneten és a személyes találkozó után éreztük, tökéletes választás. Az esküvőnk napját megtervezte, majd interneten továbbküldte a többi szervezőnek. (dekoros, videós, fotós, étterem…) Így a Nagy Nap nagyszerűen sikerült, amit hatalmas részben Bélának köszönhetünk! Mindent zseniálisan lebonyolított, rugalmasan alkalmazkodott időjáráshoz, váratlan helyzetekhez, nagyszájú vendégekhez. Fel sem tűnt, hogy 120-an vagyunk, Béla mindent/mindenkit sikeresen irányított. Így mi csak a boldog pillanatokkal foglalkoztunk, hisz a remek vőfély mellett megtehettük :) Béla rugalmas, kreatív, mosolygós, fiatal, dinamikus, szépen beszél/versel, mindenkivel megtalálja a közös hangot, jó ötletei vannak, egyszerűen mindenkit lenyűgözött :)

Válasszátok Bélát, és az esküvőtök napja gondmentes, nagyszerű és gyönyörű lesz!!!

Köszönjük szépen Bélának, hogy segítségével hozzájárult életünk egyik felejthetetlen napjához! :)”

 

Vera és Ákos - Esküvő helyszíne : Százhalombatta


„Mikor elkezdtünk készülődni az esküvőre, azt szerettük volna, ha egy közeli barátunk vállalja a vőfélyi teendőket. Úgy gondoltuk, a nagy napon olyan ember kísérjen végi, aki ismer minket. Olyan emberre kell bíznunk a szolgáltatók koordinálását, a vendégek terelgetését és szórakoztatását, akiben megbízunk és akire nyugodtan támaszkodhatunk. Egy barátunkat kértük fel erre a feladatra, de hosszas gondolkozás után végül nem vállalta. Utólag örülünk is, hogy nem fárasztottuk őt ezzel a feladattal és velünk együtt élvezhette az esküvőt. Mi viszont elkezdtünk aggódni, hogyan fogunk jó vőfélyt találni. Az interneten kezdtünk keresgélni. Néztünk videókat, fotókat, olvastunk versikéket. Végül Béla vőfély honlapjára tévedtünk. Már az ott látottak és olvasottak alapján is szimpatikus volt. A személyes találkozón meggyőződhettünk róla, hogy valóban olyan fiatalos, lendületes, kedves és jókedvű, mint ahogyan azt a honlap alapján gondoltuk és reméltük. Nagyon közvetlen volt az első perctől, így azonnal kezdtünk megnyugodni, nem fogjuk úgy érezni, hogy egy „idegen” kezében van az esküvőnk levezénylése. A nagy napon sem kellett csalódnunk. Béla a kicsikkel és nagyokkal is egyaránt hamar megtalálta a közös hangot. A fotózás során a gyereknek előadott kalapemelgetésen mi is végig nevettünk :). Az előre megbeszélteknek megfelelőn koordinálta az esküvőt, de ha közben bármi változtatás volt, azt is tökéletesen kezelte. Bármit kértünk az este folyamán, azt pár másodpercen belül megkaptuk (fotózás közben pár korty innivaló, az éjszaka közepén egy olló, stb.). A lánykikérő, a szertartás és a lagzi is - egyszóval az esküvőnk - remekül sikerült. Semmi miatt sem kellett aggódnunk, nagyon jól éreztük magunkat. Bátran ajánljuk a pároknak Béla vőfélyt és ezúton köszönjük, hogy segítségünkre volt életünk egyik legfontosabb napján.

U.i.: A könyvet ugyan még nem olvastuk, mert pár nappal az esküvőnk után jelent meg, de biztosak vagyunk benne, hogy nagy segítségére lehet a pároknak. Sőt, habár mi már összeházasodtunk, el fogjuk olvasni, egyrészt mert megkedveltük Béla vőfélyt és nagyon kíváncsiak vagyunk a könyvre, másrészt ez is egy szép emlék maradhat majd számunkra.”

 

Klaudia és Krisztián – Esküvő helyszíne: Inárcs


"A felszínes megfigyelésekkel ellentétben vőfély fő feladata nem az aranyos versikék elszavalása az esküvőn, hanem az események és a násznép kézben tartása. Így nem biztos, hogy jó megoldás vőfély nélkül, esetleg szórakoztató, de rutintalan nagybácsi/haver segítségével nekivágni a napnak. Utólag visszagondolva el sem tudom képzelni, hogy Béla segítsége nélkül hogyan sikerült volna menetrend szerint sikeresen levezényelni az esküvőnket. Röviden szólva: nem is lehetnénk elégedettebbek."

 

Bence és Szandi - Esküvő helyszíne: Győr

 


"Kedves Béla Vőfély, Kedves Jegyesek!

Amikor elkezdtük az esküvőnket szervezni, magától értetődő volt, hogy szükségünk lesz egy - ahogy immár a feleségem, Kitti szülőföldjén (is) mondják, vőfényre - aki segítségünkre lesz a Nagy Napon a legkevésbé sem egyszerű és irányítható sokadalom terelgetésében. Mivel szeretünk a magunk tapasztalataira támaszkodni, a sok ajánlás ellenére segítségül hívtuk az internetet, ahol rátaláltunk egy mosolygós és igencsak vőfényes kinézetű úriemberre, Bélára. :)

Sokan mondják, hogy kinézet alapján elsőre ne ítélj… DE nekünk egyből nagyon szimpatikussá vált, így felvettük vele a kapcsolatot. Az első találkozás után pedig már kétség sem fért hozzá, hogy csak és kizárólag őt szeretnénk vőfénynek.

Hogy mik voltak a pozitívumok? Alázat az iránt, amit csinál, akikkel beszél, mosolygós, pozitív attitűd. Felkészült a „munkája” terén és nem utolsó sorban a hang és a kiállás, ami bizony kell egy ilyen szerep betöltéséhez. :)

A Nagy Nap előtt pár héttel még egyszer találkoztunk, segítségével átbeszéltük a nap forgatókönyvét. Azért hogy minden tökéletes legyen bizony kellettek Béla tanácsai és meglátásai. Olyan részletekre is rávilágított, amikre mi nem is gondoltunk volna.

No és akkor az a bizonyos Nap. Minden bizonnyal mindenki tapasztalta, hogy már kettőnél több embert is igen nehéz együtt kezelni. Mindenki mást akar csinálni, más irányba mozdul, de valójában nem is tudja mit szeretne és azt hogyan és merre. :) Na az ilyen helyzetek kezelésére kell egy nagy hangú, jó kiállású vőfény, aki ezt a sokaságot összefogja és irányítani tudja.  Béla pontosan ilyen volt. Jó kezekben voltunk, egy pillanatig sem kellett izgulnunk semmi miatt.

Mindenképp meg kell említenünk a klasszikus és hagyományos feladatokat is, mint az ételek előtti kis mondókák, az este folyamán megtartott kedves játékokat, amik a jó hangulatot csak fokozták.

Egy szó, mint száz, köszönettel tartozunk Bélának a precíz szervezésért és az esküvő/lakodalom zökkenőmentes lebonyolításért. Úgy gondoljuk, hogy ennek a népnek szüksége van olyan emberekre, akik még ismerik a hagyományokat és ápolják azokat, ezáltal erősítve az emberek identitástudatát, hovatartozás érzését. Nekünk ez az alkalom, minden egyes közreműködő személy, köztük Béla által életünk egyik legmeghatározóbb élménye volt és nem csak azért, mert összeházasodtunk. 

Köszönjük szépen!"

Kitti és Márió – Esküvő helyszíne: Berkenye


"Azoknak a pároknak ajánljuk Bélát, akik az esküvő napjára megmaradó energiájukat már csak a családra, barátokra, és a pillanatok megélésére szeretnék tartogatni!:) Mi nagyon megkedveltük Bélát, csak ajánlani tudjuk, Béla tényleg mindent megold:)" 

 

Eszti és Márió - Esküvő helyszíne: Budapest

 


"Hosszas keresés után Bélát az interneten "fedeztük" fel, mar a videók és a weboldalon olvasottak alapján úgy gondoltuk, számunkra Ő lesz a tökéletes vőfély. A személyes találkozó után nem volt kérdés, hogy más rajta kívül nem vezetheti le az esküvőnket.

Béla személye egy kedves, laza, vicces de ugyanakkor komoly és tisztelettudó embert takar.

Az esküvő előtt elküldött nekünk egy tervet, amibe szinte percnyi pontossággal leírta mi és mikor fog történni, természetesen a mi kívánságainkat szem előtt tartva. A távollét ellenére mindig elérhető volt akar emailben vagy telefonon, barmit is akartunk kérdezni.

Eljött a NAGY NAP ami persze sok-sok izgalommal kezdődött, de amikor a templomhoz értünk Béla mar ott volt és a vendégeket fogadta. Innentől kezdve a nap hatra levő része jó kezekben volt és mi is fellélegezhettünk, hiszen amit ígért és mondott mindennek eleget tett. A mi dolgunk tényleg csak annyi volt, hogy mosolyogjunk és jól érezzük magunkat.

Hatalmas szerencse, hogy Ö (!) volt a vőfélyünk!

Béla, mindenért nagyon hálásak vagyunk! Köszönjük, hogy velünk voltál!!! :)" 

Reni és Zoli - Esküvő helyszíne : Esztergom


"Hatalmas szerencsém van, hogy Pisti és Dorka esküvőjén találkoztunk, így a szervezésekor egy pillanatig sem kellett gondolkoznom, hogy ki legyen a vőfély! Neked köszönhetjük, hogy teljesen felszabadultan tudtuk élvezni az egész esküvőt, és egy pillanatig sem kellett arra figyelnünk, hogy mennyi az idő, és mi legyen a következő lépés. Vendégek voltunk mi is a saját lakodalmunkon! :)

És ha a mi dicséretünk nem lenne elegendő, végül is elég elfogultak vagyunk a saját lakodalmukkal kapcsolatban, akkor had közvetítsem az Örömszülők, rokonok, és barátok elismerését!

Hajnali 5-kor Ildi annyit mondott nekem: „Ez volt a legjobb esküvő, amint eddig voltam!” :)

Hálásan köszönünk mindent! :)"

Ildikó és András – Esküvő helyszíne: Lajosmizse


"Kedves Béla vőfély!

Szeretnénk sokadszorra is megköszönni mindazt, amit a Mi Nagy Napunkon értünk tettél!

Minden pillanatban érezted, hogy mivel tudsz segíteni nekünk, hogy végig szervezett menjen a templomi szertartás – vonulás és kompátkelés - polgári szertartás – lakodalom sorozat. Néha elég volt egy biztató mosoly, egy-egy odasúgott tanács, de előfordult, hogy az egész násznép irányítását és mulattatását Rád bíztuk, amíg mi a fotózáson vettünk részt. Mindenkivel könnyedén megtaláltad a közös hangot, legyen 6 hónapos vagy 60 éves. Érthető beszédeidre, szép verseidre mindenki odafigyelt, vicces megjegyzéseidtől mindenki nevetett. Mikor táncolt a násznép, nem szakítottad meg a jókedvet, de amikor kissé elfáradtak a vendégek, egy vicces-táncos játék bedobásával élénkítetted a hangulatot. Mindig pont annyit tettél hozzá, amennyire szükség volt. Segítőkészségedet, figyelmességedet nem felejtjük el!

Köszönjük!"

Anita és Zsolt - Esküvő helyszíne: Tahitótfalu


"Annyi itt a pozitív jelző, hogy valami negatívat kéne írni, de ilyen nem jut eszünkbe. :) Egyszerűen profi.

Minden nagyon rendben volt. Béla már az első megkeresésünktől fogva nagyon lelkiismeretesen és felkészülten látott neki a feladatának és

folyamatosan azt éreztük, hogy fontos neki a mi zavartalan boldogságunk. Megkaptunk minden figyelmet és segítséget, ami elvárható és még annál is többet.

Úgy éreztük, hogy egy napra kaptunk egy jó barátot, aki törődik a boldogságunkkal, akire számíthatunk.

Tudtuk, hogy minden rendben lesz és ez megnyugtató érzés volt.

Az egész nap során végig mindent precízen elintézett a háttérben, ügyesen szinkronizálta az eseményeket és mindig jól érthető, hasznos instrukciókkal, tanácsokkal látott el minket a különféle helyzetekben.

Folyamatosan gondoskodott a jó hangulatról, szellemes mondókákkal, az egész násznépet megmozgató játékokkal, mindenkihez volt kedves szava, humoros megjegyzése.

Mindig tudta mikor, hogyan és milyen mértékben kell stimulálni a násznépet.

Nagyon köszönjük a sok fáradozást, amivel zavartalanná, önfeledté és boldoggá varázsolta a nagy napot."

Móni és Gyula - Esküvő helyszíne: Budapest, III. kerület


"Azóta is áldjuk a napot, midőn Péterék esküvőjén megismerhettük őt. Igaz akkor még közelében sem álltunk az esküvő szervezésének, ám mikor erre került a sor semmi kétségünk sem volt afelől, hogy Őt szeretnénk. Nem csak a hosszadalmas keresgéléstől mentett meg minket ez az alkalom, hanem hozzá segített ahhoz, hogy általa gondtalanul teljen a Mi Nagy napunk is. Semmire sem volt gondunk, mert Béla mindenhol ott volt, mindent elintézett mégis alig sikerült közös képet találnunk Róla annyira észrevétlen maradt. Talán ez illik Rá a legjobban: Ő az esküvő karmestere, Nélküle az esküvő olyan, mint vezető nélkül egy zenekar. És, hogy valami negatívumot is mondjunk Róla. Béla nem iszik semmit, ha a fejetek tetejére álltok sem, ellenben táncos lábáról tanúbizonyságot tett. Köszönjük Béla, hogy Velünk élted ezt a napot!"

Orsi és Balázs - Esküvő helyszíne: Monor


"Hirdetés alapján kerestünk vőfélyt az esküvőnkre, és Béla vőfély már az első találkozáskor nagyon szimpatikus volt. Mellette döntöttünk, mert mosolygós volt, rátermett, és felkészültnek látszott a vőfélykedési és rendezvényszervezői tapasztalata alapján. Előzetes megbeszéléseink alatt forgatókönyv-tervet készítettünk, és minden, a szervezésben fontos ember elérhetőségeit elkérte. Amint elkezdődött az esküvő, átvette a szervezési feladatokat, így mi magára az eseményre, és a mulatságra figyelhettünk. Nagyon szépen köszönjük!"

 

Irma és Attila – Esküvő helyszíne: Budapest

 


"Kedves Béla vőfély!

Utólag is szeretnénk megköszönni neked az esküvőnkön tett munkádat! Nagyon boldogok vagyunk, hogy téged választottunk, hiszen minden terhet levettél a vállunkról, nekünk csak egy feladatunk volt, élvezni az esküvőnket!!!!

Nagyon együttműködő és szórakoztató ember vagy, akinek minden egyes szituációra van egy A és egy B terve.

Még egyszer nagyon köszönjük, hogy a vőfélyünk voltál a NAGY NAPON! :)

Üdvözlettel: Szandra és Szabolcs"

Bélát az interneten keresztül találtuk meg, és akár látatlanba is lefoglalta volna a feleségem :-) A személyes találkozó aztán megerősített engem is, hogy Ő kell Nekünk!

Maximálisan segített Nekünk, hogy élvezzük az esküvőnk napját! Odafigyelt mindenre! Ha kellett inni hozott, ha kellett felpörgette a násznépet és a nehezebb vendégekkel is elboldogult.Nem volt erőszakos, nem róla szólt az este. Maximálisan figyelmes volt!

Az esküvő után nagyon sokan dicsérték és kérdezték, hol találtunk rá, mert ilyen Vőféllyel még nem találkoztak! :-D

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK!

Zsu és Gábor – Esküvő helyszíne: Dabas


"Kedves Béla, Kedves Jegyesek!

Bálára az interneten keresztül találtunk, és már a referenciák alapján nagyon szimpatikusnak tálaltuk. A személyes találkozó alkalmával már nem is volt kérdés, hogy ki lesz a vőfélyünk. Nagyon barátságos és szimpatikus, mindenben a segítségünkre volt az esküvőnk folyamán. A vendégek is dicsérték, mindenkivel megtalálta a közös hangot. Nagyon tetszett, hogy hagyományőrző, mégis fiatalos, lendületes. Nagyon örülünk, hogy őt választottuk!"

 

Enikő és Laci – Esküvő helyszíne: Budapest

 


„Először féltem nagyon a vőfély kérdéstől, a férjem nem volt oda az ötlettől, hogy vőfélyünk legyen, én viszont nem tudtam elképzelni nélküle a nagy napot. Nekünk az esküvőnk helyszínén ajánlották Béla vőfélyt. Felvettük egyből vele a kapcsolatot, találkoztunk és ott egyből eldöntöttük, hogy ő lesz a tökéletes számunkra. És még a férjem is „bele szeretett”. :) Mind végig tartottuk a kapcsolatot vele, a szervezésbe segített nekünk, tanácsokkal látott el minket. Az esküvőnk napjára forgatókönyvet készített, amit elküldött a fotósnak, a videósnak és a zenekarnak ezzel is segítve az ő munkájukat is. Teljesen megvoltunk vele elégedve az nap is, nem szerepelte magát túl, mindig ott volt és akkor, amikor kellett, leste minden egyes kívánságunkat, kommunikált az összes vendéggel, segítségével tökéletes volt a hangulat. Családunk egyik jó barátja csak ennyit mondott: „20 éve nem voltam ilyen jó esküvőn” Ezért a mondatért Bélának lehettünk hálásak. Egy másik barátunk a mai napig emlegeti hogy ő ilyen jó fej vőféllyel még nem találkozott és biztos hogy az ő esküvőjén is ott lesz Béla.  Köszönjük még egyszer, hogy ilyen gyönyörűvé és stressz mentessé tetted életünk legszebb napját. Alig várjuk, hogy barátainknak is legyen esküvője, hogy teljes nyugalommal tudjuk ajánlani Béla vőfélyt.” :) 

Ivett és Balázs – Esküvő helyszíne: Esztergom


"Kedves Béla Vőfély!

Gyorsan szerettem volna az esküvőt megszervezni két gyerkőc mellett nem akartam túl variálni ezért nagyon fontos volt, hogy olyan profi vőfélyt találjak aki leveszi a vállunkról a terhet a nagy napon irányítja az eseményeket!Elsőre tudtam, hogy tökéletes választás vagy hisz nem csak vőfély hanem ceremónia mester is egyben.Tartod a hagyományokat, de mégis fiatalos mai értelemben!

Szuper volt a Mi nagy napunk Köszönjük Szépen!"

Niki és Rajmi - Esküvő helyszíne: Pilis


"Kedves Jegyespárok!

Béla Vőfélyt egy barátunk már jó előre "kipróbálta" nekünk, így mi már akkor tudtuk, Nekünk is ő kell majd! Így is lett! Mi több, az ő naptárához igazítottuk a mi Nagy Napunkat! Ő volt az első, akit lefoglaltunk!

Felmerül a kérdés bennetek miért?

Mert Béla Vőfély a Legjobb Vőfély!

Mert mindig lesz hozzátok egy épp odaillő kedves szava, egy megnyugtató szava, egy biztató szava, egy humoros gondolata és remekül kezeli a konfliktusokat, már ha vannak :)! Mindig figyel Rátok és a vendégeitekre. Kellően határozott, diplomatikus, diszkrét, humoros. Mondandója mindig érthető és világos!

Csak ajánlani tudjuk!"

Franci és Roli - Esküvő helyszíne: Vál/Velence


"A kis, most már, feleségem, egyik este azt mondta:

- Kellene egy vőfély az esküvőre!

- Vőfély? - kérdeztem - Az meg minek?

Mert mi jut az eszébe egy mai 30-as Pest környéki srácnak egy vőfélyről! Öreg, fehérbajszú, pirospozsgás arcú, borvirágos orrú, kicsit tájszólással, sablonos versekben beszélő, éjfélre már talaj részeg férfi.

Mivel én vagyok az úr házban, azonnal felmentem és rákerestem az interneten. Vőfély. Szerencsénkre az elsők között dobta fel Bélánk oldalát! Egy kicsit körbe néztem az oldalán, és nagyon tetszett amit Ő leírt, hogy szerinte mi a feladata a vőfélynek! Az első személyes találkozásnál pedig tudtuk, hogy Ő kell nekünk. Fiatal, energikus, nagyon szimpatikus, nagyon mosolygós, nagyon jó humorú, vagyis totális ellentettje, ami először beugrott egy vőfélyről.

Ahogy megbeszéltük az esküvő előtt egy hónappal jelentkezett (megjegyzem, nem nekem kellett keresgetni, hívogatni, mint a fotóst, videóst, Dj) és megbeszéltük az egész forgatókönyvet. Amit szépen megkaptunk 10 perces bontásban excelben. Ez is egy hatalmas segítség, mert rögtön tovább tudtuk adni, az étteremnek, a cukrászdának, a fotósnak, a videósnak, a Dj-nek, egyébként Ő is elküldte mindenkinek.

A nagy napon amikor megjött, rögtön intézkedett, rendezkedett, irányított minket, az idegességtől mindent elfelejtő ifjú párt , a 70 fős násznépet, és közben a legapróbb részletekre is figyelt, ha kellett fogta a 30 fokban zakómat, vitte a virág csokrot, hozta az üdítőt, a zsebkendőt. Számunkra már a puszta jelenléte is megnyugtató volt. Minden percben tudta, hogy most minek kell jönnie és így mi tényleg azzal törődhettünk, hogy az egész óriási dolgot megélhessük, és hogy jól érezzük magunkat.

Úgyhogy akik gondolkodnak, hogy felhívjam -e Béla Vőfélyt, azoknak csak annyit tudunk mondani:

HÍVD!!!! NEM FOGSZ CSALODNI!!!!

Béla Neked meg csak annyit tudunk mondani:

NAGYON, NAGYON KÖSZÖNJÜK!!!!!!!!!"

Zsuzsi és Zoli - Esküvő helyszíne: Fót


"Először Béla honlapját néztük meg,és már azonnal szimpatikus lett.Már a személyes találkozón tudtuk,hogy ő kell nekünk.A megbeszélésen elmondtuk a mi elképzeléseinket és mindenben segített.Elmondta percre pontosan,hogy mikor,mi fog történni.Egy jó kis forgatókönyvet kaptunk tőle.Ez szerintünk nagyon fontos,így semmi sem érhet váratlanul,illetve mindig tudtuk mikor,hova kell mennünk.Nagyon PROFI,ami minket hihetetlenül megnyugtatott.Mindent meg tud oldani,minden gonddal,bajjal bátran lehet hozzá fordulni.Amit ki se mondtunk,ő már azt is rég elintézte!Hihetetlen volt!Millió köszönet jár neki,hiszen nélküle nem lett volna zökkenőmentes az esküvőnk.Bízunk benne,hogy még fogunk vele találkozni barátaink esküvőjén."

 

Renáta és Gábor

 

 

 


"Kedves Jegyespárok!

Mindenkinek meleg szívvel ajánljuk Béla Vőfélyt, aki szeretné, hogy az esküvője még tökéletesebb legyen. Ha Őt választjátok, biztos kezekben tudhatjátok a nagy nap szervezését. Szakértő szemmel méri fel igényeiteket és veszi le vállatokról a terhet, hogy teljesen át tudjátok adni a magatokat az esküvői forgatagnak, hiszen aznap Ti vagytok a középpontban.

Köszönettel tartozunk neki, hogy részese volt életünk e fontos pillanatának és problémamegoldó képességével, vicces és kulturált szófordulataival, tanácsaival illetve sok egyéb módon támogatott minket.

Reméljük, hogy még nagyon sokáig hordozod a vőfélybotot és leszel segítő jobbkeze a házasulóknak.

Köszönünk mindent!"

Brigi és Tomi - Esküvő helyszíne: Budapest


"Imádtuk a Vőfélyünket, már a neten is tetszett, de élőben még jobb volt. Mindenre figyelt, intelligensen és humorosan, kiváló egyedi stílussal vezette a programokat. Csak jót tudunk mondani Béláról, Ő az a profi aki élvezi is amit csinál és tényleg az "Ifjú-párt" helyezi a központba, emellett vezeti a násznépet és szervezi a programokat, részleteket...a lényeget csak ismételni tudjuk: profi, egyedi, ceremóniamester és vőfély egyben, sallangok nélkül, elegáns esküvőhöz, magyaros, bulis hangulathoz. Köszönjük!"

 

Anna és Mátyás - Esküvő helyszíne: Budapest

 


"Béla vőfélyre mi az interneten találtunk rá. Ő volt a legszimpatikusabb mindenkinél.

Megnéztük a képeit, videóját nagyon tetszett így nem kerestünk tovább.

Amikor találkoztunk nagyon kedves, mosolygós emberre leltünk, biztosak voltunk benne, hogy jól választottunk. Amikor találkoztunk megbeszéltük az esküvő forgatókönyvét.

A lagzink nagyon jó sikerült. Nagyon jó kommunikációs készséggel rendelkezik, meg tudja nevettetni az embereket,egyszerűen szuper vőfély.

Ha Őt választod nem fogsz csalódni benne!"

Timi és Peti - Esküvő helyszíne: Budapest


„Kedves Béla vőfély!

Az első beszélgetés alkalmával intelligens, megnyerő, embernek ismertünk meg.

Tájékoztattál minket, hogy mik a lehetőségeink majd közösen összeállítottuk a teljes programot, maximálisan figyelembe véve az igényeinket.

Egy hónappal a nagy nap előtt mi is megkaptuk a forgatókönyvet, így előre tudtuk a teljes programot.

Korrektül pontosan levezetted az egész ceremóniát, szakítottál időt, és energiát a násznép tagjaira is. Kedvesen, figyelmesen, de határozottan terelgetted a násznépet, odafigyelve mindenkire. Apró mókás „beszólásokkal” ötletes módszerekkel tartottad szinten a hangulatot a monoton nagy násznép fotózáskor, vagy a helyszínek közötti holt időben. Mindig volt egy újabb ötleted, hogyan bírd Őszinte mosolyra a fotózandó embereket. Gyakorlatilag végig nevettük az egészet. Sosem hagytad ellaposodni a hangulatot. Ha beindult a mulatozás nem szakítottad félbe a (betervezett) játékkal, hagytad menni a bulit a következő fontos pontig.

Külön tetszett nekünk a meglepő orgánumod, amivel pillanatok alatt fel tudtad hívni magadra a figyelmet ha szükség volt rá! :)

Mindig mellettünk voltál amikor arra szükség volt, időben tájékoztattál minket a következő eseményekről, és elláttál a megfelelő tanácsokkal az izgulós részek előtt.(bevonulások, tortavágás, stb.)

Rendszeresen kapcsolatban voltál a fotóssal, zenekarral, pincérekkel, koordináltál, szerveztél, segítettél.

Nem szeretünk szerepelni, és a nagy felhajtás sem az erősségünk, de Béla vőfély mellett mindezek kellemes részévé váltak az esküvőnknek.

Kedves ifjú pár! Ha aggódtok az esküvőtök hangulata miatt, ha szeretnétek egy gördülékeny, vidám esküvőt, Béla vőfélyt csak ajánlani tudjuk!

Mert vőfély kell!” 

Etus és Peti - Esküvő helyszíne: Budapest


"Mi az interneten találtunk rá Bélára :) Felhívtuk és az első pillanatól fogva mindenben segített. Nagyon sok gondot le vett a vállunkról. Az egész családom meg volt vele elégedve, családias hangulatot teremtet a mi nagy napunkra. Mindenkire odafigyelt. Olyan volt, mintha a családtagunk egyike lett volna kiváló szervező készséggel. Örülök, hogy őt választottuk. Béla, köszönjük, hogy megszínesítetted a napunkat. Keresztelőt-szülinapot nem vállalsz? Minden ismerősömnek csak szívből tudom ajánlani. Köszönjük még egyszer! :) "

Enikő és Attila


"Béla velünk vesztette el vőfélyszüzességét 2008-ban az esztergomi Lovag teremben majd a Szalma csárdában. Az esküvői készülődésekkor még nem értettük miért kell ennyire pontosan, szinte percre lebontva tervezni, de utólag minden kiderült. A tökéletesen levezényelt, és remekül átgondolt estét a násznép szinte spontánnak érezhette, sosem volt túlterhelve programokkal, de sosem kellett unatkoznia, vagy elveszteni az egyre inkább felefelé ívelő hangulatot. Barátainkkal, családunkkal és a zenekarral is rengeteg mindent egyeztetett, így számunkra is nagyon sok kedves meglepetés bukkant fel az este során.

Úgy érzem, aki ott volt sosem felejti el ezt a csodás napot, és ez nagyon sokban köszönhető Béla munkájának. Köszönjük neki, hogy gondtalanná és felejthetetlenné tette ezeket a megismételhetetlen pillanatokat."

 

Zsófia és Péter - Esküvő helyszíne: Esztergom


"Így utólag is szeretnénk megköszönni az estét. Második esküvőm révén volt összehasonlítási alapom, és azt mindenképpen fontos megjegyeznem:

Nem gondoltam, hogy lesz időm és kedvem enni!

Nem gondoltam, hogy nem egy nagy filmszakadás lesz az egész, és az utólagosan próbálom meg összerakni a mozaikot, az emlékképeket!

Nem gondoltam, hogy lesz érkezésem mindenkivel beszélgetni!

Nem gondoltam, hogy nem kell aggódnom a szertartás, a vacsora, a fényképezés, a vendégvárás, stb. miatt!

Nem gondoltam, hogy végigmulatom az estét (mezítláb)!

Nem gondoltam, hogy lesz alkalmam úgy megélni az esküvőt, ahogy mindig is szerettem volna: izgatott szerelemben a párommal!

Köszönöm Béla!"

Éva és Attila - Esküvő helyszíne: Tahitótfalu


"Már az első pillanattól kizárólag Béla vőfély volt a megfelelő, más szóba sem jöhetett, hiszen a menyasszonykámnak csak ő volt igazán szimpatikus. Nem tudom, hogy ez női megérzés volt-e vagy egy égi jel, de a választás tökéletesnek bizonyult.

Mindenben segítségünkre volt, végig nevetett velünk /és néha rajtunk:-)/, a váratlan helyzetekben frappánsan helyt állt! Nekünk semmi más dolgunk nem volt, mint élvezni életünk legszebb napjának minden egyes percét. Fantasztikus nap volt, amihez nagy mértékben hozzájárult!

Imádta a násznép és mi is imádtuk! Jó szívvel ajánljuk minden házasulandó párnak!"

 

Hajni és Zoli - Esküvő helyszíne: Szolnok


"Bélát a nagy nap előtt kb. 3 héttel sikerült lefoglalnunk. Már az első személyes találkozás alkalmával nagyon rokonszenves, közvetlen, embernek tartottuk. Pillanatok alatt elkészített egy forgatókönyvet, összeszedte mindenkinek az elérhetőségeit, (násznép, zenekar, hivatal, teremtulaj) ezt kezdetben nem értettük, miért szükséges... viszont amikor az esküvő előtt alig egy órával, a tulaj a nagy sietségben a zenekarral együtt Bélát is bezárta rendezvényterembe, azonnal világossá vált miért volt szüksége az elérhetőségekre!

És kezdődik a nagy nap... Béla megismerkedik a násznéppel, nagyon szépen levezényli a kikérőt, majd zenekaros menet a polgári helyszínére, majd tovább a lagziba. Indul a mulatság... Béla rengeteget foglalkozik velünk, és a násznéppel, beindítja a bulit, sorra derülnek ki az apró, vagy a nagyobb meglepetések amiket már korábban a násznéppel egyeztetett. Játékokat szervez, (kérdezz-felelek, király-királynő, menyasszonyrablás) és remekül táncol.

Így két nap távlatából már el sem tudnám nélküle képzelni az esküvőnket, rengeteget segített, minden az eszébe jutott amit mi elfelejtettünk.

Ezúton még egyszer köszönjük, hogy segítettél felejthetetlenné tenni számunkra a nagy napot!

Bélát csak ajánlani tudom mindenkinek, remek vőfély!!!" 

Beáta, Béla - Esküvő helyszíne: Oroszlány


"Béla vőfély nagyszerű választásnak bizonyult, ugyanis közreműködésének köszönhetően valóban ki tudtuk élvezni "nagy napunk" minden egyes percét.

A társaságot mindvégig figyelte,frappáns köszöntőit, felszólalásait mindig annak hangulatához igazította.

Az estébe a megbeszélteken túl számos meglepetést is csempészett számunkra, mellyel hol megnevettetett, hol könnyet csalt a szemünkbe.

Humoros felkonferálásai, játékötletei minden résztvevőnek nagyon tetszettek és remek keretbe foglalták a nagy napot.

És persze mind emögött rengeteg háttérmunka is állt, amelyből a násznép nem sokat érzékelt, számunkra viszont nagyon fontos volt:

A nagy nap előtt, pontos tervet készített a programról, valamint sok apró részletre felhívta a figyelmünket, amire mi nem is gondoltunk volna.

Az esküvő napján pedig számos dologban segédkezett nekünk (ha kellett üdítőt hozott, tűt-cérnát kerített az elszakadt ruhához, vagy éppen viccelődött velünk, amikor látta, hogy izgulunk).

Az esküvőnk remekül sikerült, számunkra ez volt a legszebb nap és a vendégek is nagyon jól érezték magunkat, és ebben Bélának óriási része volt.

Remélem még sok pár nagy napját könnyíti meg és teszi még szebbé, élvezhetőbbé Béla munkája!"

Enikő és Balázs - Esküvő helyszíne: Alcsútdoboz


"Nem is tudom , hogy kezdjek neki…

Egyszerűen IMÁDTUK Bélát, és nem csak mi hanem a násznép is!!!!

Amikor először találkoztunk Vele már akkor nagyon szimpatikus volt, se perc alatt összeállította az esküvő menetrendjét és remek ötleteket adott!

Tehát már akkor tudtuk, hogy Ő kell nekünk!!!!

Időben ott volt a helyszínen, mindenkit eligazított, vizet osztott a szertartások közben és bármi kívánságunk volt rögtön teljesítette! (Nekem, mint menyasszony, se perc alatt kerített mosdót a templomnál, pedig csak halkan jegyeztem meg, hogy szükségem lenne az illemhelyre.)

Mindent szépen levezényelt, a vacsorát, a játékokat, a menyasszonytáncot…

Mindenkire odafigyelt, főleg ránk!!! Nem egyszer mentett ki a karjaiból annak aki már nem állt a lábán :) (Ezért örök hálám!!!!)

REMEK táncos, életem első igazi táncpartnere!!! (na jó csak a férjem után :) )

Nekünk ez volt az év esküvője, hajnalig mulattunk és soha nem feledjük! Ezt nagy részben Neki köszönhetjük!!!

Szóval mindenkinek Bátran ajánlom Őt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Béla, Neked MINDENT NAGYON, NAGYON, NAGYON, NAGYON ,NAGYON … KÖSZÖNÜNK!!!

Ui.: a násznép hölgy tagjai, nagyon oda voltak érte :)" 

Noémi és Adrián - Esküvő helyszíne: Dabas


"Béla vőfélyt 3 héttel az esküvőnk előtt sikerült lefoglalnunk, a kevés idő ellenére tökéletesen rendezetten, minden apró részletre odafigyelve segített nekünk. Fontos szerepet játszott az esküvő forgatókönyvét illetőleg is, értesített mindenkit a részletekről. Nagyon sokat jelentett számunkra hogy számíthattunk Bélára az esküvőn még a családi konfliktusok elsimításában is. Mindenkivel megtalálta a tökéletes hangnemet, határozottan, gyorsan megoldott minden felmerülő helyzetet. A rímeitől hangosan Hahohátázott a kedves násznép.

Tökéletesen megvagyunk Béla vőféllyel elégedve és mindenkinek jó szívvel ajánljuk!

Fontos UI.: Akinél az "Eladó a menyasszony" tánc a lagzi része lesz, Béla vőféllyel sok pénze lesz.:)"

 

Zsuzsa és Dániel - Esküvő helyszíne: Margit sziget


"Megismerkedésünkkor Bélát a karakteres megjelenése és modorosságtól mentes közvetlensége miatt a hagyományörző (lánykikérős, rigmusos-konferálós) stílusú lakodalmunk alkalmas levezetőjének gondoltuk. A lagzi során sem csalódtunk benne; a rigmusok nagyon eredeti szövegeit külön ki szeretném emelni. A játékai ízlésesek voltak, se alpáriak, se unalmasak, se kellemetlenek nem voltak, a játékba bevont emberek (köztük mi is) együtt nevettek a násznéppel. A felmerülő problémákra (pl programváltozás), igényekre fejvakarás nélkül spontán, gyors és jó válaszokat adott. Mindenre volt kész terve, de ha nekünk is volt, a miénkhez igazodott, aminek külön örültünk. Az esküvő előtti információcserét (helyszínek, megközelíthetőség, programok, stb) köztünk és a vendégek között jól szervezte. Neki köszönhetően csak a "Csókot! Csókot!" felkiáltások közben ment fel a pulzusunk, akkor is jólesően:)

Remélem Ő is jól érezte magát, mi is igyekeztünk:)

Köszi Béla!"

Niki és Szabolcs - Esküvő helyszíne: XVI. kerület


"Bélát nagyon jó fejnek ismertük meg. Már az első találkozásunkkor kiderült, hogy érti a dolgát. A forgatókönyvet az Ő segítségével írtuk meg. Próbált minden részletre odafigyelni és még a rengeteg változtatási ötletünket is higgadtan kezelte.:)

A násznépnek nagyon tettszett, hogy előtte információt kaptak az eseményekről mivel Béla mindenről tájékotatta őket. Azt tudjuk mondani, hogy Béla mindenre figyelt és jól levezényelte a lagzit. Abszolút meg voltunk elégedve vele."

 

Orsolya és László - Esküvő helyszíne: Tahitótfalu


"Béla vőfélyt az interneten leltük:) Felvettük vele a kapcsolatot és szerencsénkre szabad volt az a hétvégéje. Már az első találkozásnál

nagyon szimpatikus és segítőkész volt. A nagy napon teljesen profin végezte a dolgát:) Kérés nélkül hozta az üdítőt, nagyon figyelmes volt, ami jól esett:))) Végig ott volt mindenhol mégis észrevétlen tudott maradni. Nem vitt túlzásba semmit pont annyit beszélt, amennyit kellett:) Sokan dicsérték, hogy nagyon jó vőfélyünk volt, amivel mi is teljesen egyet értettünk:)) Még egyszer köszönjük szépen hogy ilyen szépen "levezényelte" az esküvőnket."

 

Kitti és Miklós – Esküvő helyszíne: Alsónémedi


"Kedves Béla!

Először engedd meg, hogy megköszönjük a munkádat, amivel a Nagy Naphoz hozzájárultál. Sok idegességtől terelted el a figyelmünket!

Kedves Házasodni vágyók!

Ha Bélát választjátok, két szóval: jól jártok! Amikor kell telefonál, pl., ha valaki "nem találja" a helyszínt, ha kell összetrombitálja a vendégeket, és akár, ha muszáj besegít az étterem munkájában (ezt még egyszer köszönjük). Mindent megtesz, hogy ne idegeskedjetek semmin és lehetőleg észre se vegyétek a kisebb bakikat...

A zenekarral remekül együtt tud működni, hamar megtalálja (nálunk mindenképpen) vele\ velük a közös nevezőt.

Reméljük még sok esküvőn segédkezel az ifjú párnak!"

Katalin és Viktor - Esküvő helyszíne: Veresegyház


"Kedves Béla!

Nagyon szépen köszönjük, hogy velünk voltál az esküvőnkön, a legjobb választás voltál, nálad jobb Vőfély nincs is, ez biztos! :-)

Mindenki nagyon jól érezte magát és nagyon sokan emlegettek téged, nagyon jó hangulatot csináltál és nagyon óriási segítség voltál nekünk. Köszönjük az üdítőket, amiket hoztál, eszembe sem jutott volna s időm sem lett volna inni, életmentő volt :-) Remélem az ismerőseink közül majd más is téged választ vőfélynek az esküvőjén és találkozhatunk még, tényleg nagyon profi vagy. :-)

Minden jót kívánunk és sok szép esküvőt, illetve jó pihenést a mai napra!"

 

Dorottya és István - Esküvő helyszíne: Tahitótfalu


"Kedves Béla,

Férfiasan bevallom, hogy mikor megtudtam hogy a szombati esküvőn vőfély fogja terelgetni a vendégeket, sok fenntartással fogadtam a hírt (persze Dorkáéknak nem mondtam semmit, efelől biztosítalak). Szombaton viszont erősen megcáfoltál mindent. Őszinte elismerésem.

Ott és akkor nyitottad hangosra a szád amikor kellett, ott és akkor vonultál el amikor kellett. Nem voltál erőszakos, nem rólad szólt az este, nem volt unalmasba hajló sok rímes strófa, pont annyi volt amennyi kellett a jó hangulathoz. Nem láttalak alkoholt fogyasztani :-) és figyelmes voltál, amit ezúton is köszönök.

Örülök hogy méltón képviseled ezt a kihalófélben lévő szakmát."

Szalay Mona fotós http://www.szalaymona.hu/


"Kedves Bélám!

Apukám szavajárásával köszöntelek így, kedves Bélám! :)

Szeretnénk még egyszer megköszönni, hogy ott voltál, hogy segítettél, hogy istápoltál, biztattál!

Előre is tudtam, és most is csak megerősíteni tudom, hogy Te voltál a legjobb választás, akár ezer vőfély közül is Téged érdemes választani!

Remélem, Te is jól tudtad magad érezni a munka mellett, és ízlett a vacsora is!

Még egyszer köszönünk mindent!

Te vagy a legjobb vőfély, ugye tudod? Ajánlunk majd minden ismerősünknek, aki vőfélyt szeretne esküvőjére!"

 

Szabina és László - Esküvő helyszíne: Budapest, XVII. kerület


"Kis esküvő lévén, sokáig tanakodtunk, hogy legyen e egyáltalán vőfélyünk. Mikor Bélával találkoztunk és beszéltünk, nem volt kérdés, annyira megfogott közvetlenségével és laza stílusával. Tetszett az, hogy nem a hagyományos vőfély stílusát követi, hanem beleviszi a fiatalságát, természetességét. Nem erőltet túl semmit. A lagzin aztán teljes nyugalomban éreztük magunkat, éreztük, hogy semmire se kell odafigyelni, minden ment a maga módján, természetesen az Ő keze alatt. Nekünk nem volt más dolgunk mint élvezni a nagy napot. Így utólag egyáltalán nem bántuk meg, hogy a kis esküvőre vőfélyt fogadtunk, mert olyan jó kis összetartó társaság jött össze, amit Béla megspékelt egy két játékkal, hogy észre se vettük mennyire szalad az idő. Akivel beszéltünk az esküvő után, mind mind dicsérte, főleg a sármosságát :). Bélát ajánlani tudjuk mindenkinek, aki egy önfeledt, jó kis bulit akar teljesen stresszmentesen.

Köszönjük Mégegyszer :)"

 

Barbara és Imre - Esküvő helyszíne: Budapest, XVII. kerület


"Mindig is "vőfély pártiak" voltunk, csak sajnos nagyon nehéz manapság megtalálni az igazit, DE nekünk sikerült! :)

Már az első találkozáson kiderült, hogy Béla az a vőfély, aki a mi elképzeléseinkben is A VŐFÉLY.

Villámgyorsan alkalmazkodik a körülményekhez és emberekhez, egy pillanat alatt elintézett mindent, olyat is amitől mi rögtön kétségbe estünk volna ha Ő nincs!

Mindig akkor szólalt meg amikor kellett és úgy, ahogyan kellett. A játékok is szuperek és viccesek voltak. A násznép szívébe is abszolút belopta magát!

Mindenkinek őszintén ajánljuk Bélát, aki egy jó bulit és stresszmentes nagy napot szeretne! :)

A konkurenciának pedig ezúton is üzenjük, hogy Példát Vehetnének Róla!

Mégegyszer Nagyon Köszönjük neked!"

 

Beáta és Ervin - Esküvő helyszíne: Budapest, XVII. kerület


"Béla vőfély értékelése egy materialista ifjú pár által

Béla vőfély jó tulajdonságai:

 Mindig jó a kedve

 Pontos, precíz

 Akkor is tudja mi a tennivaló, amikor az ifjú pár már azt sem tudja, milyen nap van

 Mindig gondoskodik az ifjú pár ételéről-italáról

 Tele van jó ötletekkel

 Addig nem nyugszik, amíg nem táncol az egész násznép

 Azonban tudja, mikor kell egy kis szünetet tartani

 Olyan játékokkal szórakoztat, melyek csak igen kis mértékben dolgoztatják meg a vőlegényt :)

 Béla vőfély szép

Béla vőfély rossz tulajdonságai:

 Nem iszik meg egy nyavalyás felest sem az ifjú vőlegénnyel, mivel Béla vőfély munkában soha nem iszik alkoholt."

Beáta és István - Esküvő helyszíne: Tahitótfalu


 

"Ő volt az első és egyetlen vőfély, akivel találkoztunk. Már az első találkozásunkkor éreztük, hogy egy hullámhosszon vagyunk és percről percre Ö is ugyanúgy képzeli el az esküvőnket, mint Mi. A nagy nap folyamán minden létező hibát, előre nem várt kellemetlenséget segített megoldani, tényleg leste minden kívánságunkat. Nélküle párszor beletört volna a bicskánk az estébe. Nagyon sokat számított a higgadtsága, a megnyugtató mosolya, humora. Szerintünk nem szabad nélküle esküvőt szervezni:). Még egyszer köszönjük a munkáját, jó szívvel ajánljuk mindenkinek!"

Csilla és Gábor - Esküvő helyszíne: Tiszaújváros


"Kedves Béla!

Köszönjük, hogy életünk eddigi legjelentősebb napján velünk voltál, és problémamentessé tetted azt nekünk! :)

Te voltál az első vőfély, akivel beszéltünk, és a találkozó után az összes többi találkozót lemondtuk, mert már aznap tudtuk, hogy veled szeretnénk aznap ünnepelni! Nagyon meggyőző voltál, és ahogy mondtad, tényleg nekem/nekünk semmire nem kellett figyelnünk, mert Te mindent kézben tartottál aznap. Mindenről tudtál, így hozzánk egy kérdés sem érkezett, nem kellett izgulnunk semmi miatt, mert tudtuk, hogy Te intézkedsz majd.

Köszönjük neked a sok segítséget, és a jó hangulatot! :)

További sok sikert kívánunk neked! Bárki kérdez, csak ajánlani fogunk téged! :)

Minden jót! Sok örömet!"

Virág és Arnold - Esküvő helyszíne: Budapest


"Kedves Béla,

bár mi nem ismerősön keresztül választottunk, és nem volt személyes tapasztalatunk Veled kapcsolatban, de úgy érzem nagyon szerencsések vagyunk, hogy Rád bukkantunk. Már az első egyeztetésnél szimpatikus volt a mind a rutinod, mind a hozzáállásod, és ez a további munka során csak erősödött. 

A nagy napon, a szertartás előtt elég gondterhelt voltam, mivel még jó pár apró elintéznivaló kavargott a fejemben. (Béla vőfély már ott várt a kertben a megbeszéltek szerint). Elkezdtem panaszkodni, hogy mi minden bajom van még, de jöttél, mondtad, hogy nyugi, és kezdjek el mosolyogni. Innentől kezdve tényleg nem idegeskedtünk. Mindent intéztél, minden flottul ment, nekünk tényleg csak a vendégeinkkel és egymással kellett foglalkoznunk. Emlékezetes és nagyon jó esküvőnk volt, nagyon szépen köszönjük az összes segítséget!

Azt hiszem nem véletlen, hogy a baráti társaságunk következő esküvőjén Te leszel a ceremóniamester :)

Timi és Norbi"


"Bélát jó előre kiszemeltük az esküvőnkre. Már az első találkozásunk alkalmával nagyon megnyerő volt. A megbeszéléseink során kialakult egy elképzelés, hogy milyen figyelmes, gondoktól tehermentesítő Vőfély lesz, hát bizton mondhatjuk, hogy azt felül is múlta. Ahol kellett, rugalmas volt, ahol kellett tarthatatlan. A lagzi során tökéletes volt minden időzítés. Seperc alatt felpörgette a násznépet, és a buli meg sem állt hajnalig. Az általa kitalált játékok és a menyasszonyrablás nagyon ízlésesek és szórakoztatóak voltak. Még sosem voltunk olyan esküvőn, ahol a Vőfély ennyire jól tette a dolgát! És még a vájlingja is beváltotta az ígéreteket :-)

A mi esküvőnkön nagyrészt külföldi, nem magyar ajkú rokonok is részt vettek, de még ők is dicsérettel szóltak a vőfély kedvességéről, hozzáértéséről. Béla Vőfélyt minden ifjú párnak jó szívvel ajánljuk!!!"

 

Olga és Nándor - Esküvő heéyszíne: Budapest, III. kerület