foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
************************* ************************* *************************   Esküvődön dolgod nincs,******* Csak a mosoly, mi nagy kincs,***** Rendben zajló vacsora,*********** Már jön is a torta, nézz oda, ***** Menyasszonytánc, kondér tele,*****************   Érd el mindezt csakis vele, Segít Neked hidd el már,   Béla Vőfély Terád vár.

Ha velem képzelitek el a Nagy Nap lebonyolítását

Nagyon kedves, ha esetleg már a honlapom alapján úgy döntötök, hogy vőfélyként tiszteletemet tehetem az esküvőtökön és lakodalmatokon, de azért egy személyes találkozót egyeztessünk.

Az első személyes találkozás alatt egyeztetjük, hogy egymás elképzelései találkoznak-e, szeretnétek-e, ha én lennék a vőfélyetek.

Amennyiben igen a válasz, úgy még további, várhatóan még egy személyes találkozásra szükség lesz, közben pedig telefonon, emailen tudunk kommunikálni, amennyire szükség van. Ez azt jelenti, hogy már a kezdetektől bármikor, bármilyen kéréssel, kérdéssel, ötlettel hívhattok, vagy írhattok, állok rendelkezésetekre.

Ahogy közeledik az esküvő napja, folyamatosan frissülő forgatókönyvet fogtok kapni, amiben pontosan láthatjátok, hogy mi, mikor fog történni, illetve láthatjátok az esküvőtök, lagzitok felépítését is.

Az esküvő előtt legalább egy héttel ki kell töltsetek egy adatlapot, amiben az összes, a Nagy Napon közreműködő elérhetőségét elkérem, úgy mint pl. a zenekar, a helyszín, vagy éppen az anyakönyvvezető, hogy ha bármi nem várt közbejön, akkor ne Nektek kelljen telefonálgatni, illetve ne ott kelljen keresni adott esetben a számokat.

Mennyibe kerül Béla Vőfély?