foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
************************* ************************* *************************   Esküvődön dolgod nincs,******* Csak a mosoly, mi nagy kincs,***** Rendben zajló vacsora,*********** Már jön is a torta, nézz oda, ***** Menyasszonytánc, kondér tele,*****************   Érd el mindezt csakis vele, Segít Neked hidd el már,   Béla Vőfély Terád vár.

Esküvői iránytű, tanácsadás a tökéletes esküvőhöz, személyre szabott forgatókönyvvel!

A Nagy Napnak senki - gondolom Ti sem - úgy készül neki, hogy azt majd megismétlitek valamikor, vagy párszor :) Ha ezt jól sejtem, akkor viszont egyetértünk abban, hogy a Ti Nagy Napotoknak tökéletesnek, legalább közel tökéletesnek kell lennie! Innentől viszont nagyon nem mindegy, hogy elkövettek-e hibát, hibákat az esküvőn a szervezéssel, vagy sem, és persze az sem mindegy, ha mégis becsúszik egy gikszer, az mekkora és milyen hatással lesz a lakodalomra.

Egy Ifjú Párnak nem kell rendezvény- vagy esküvőszervezőnek tanulnia a Nagy Nap előtt! Teljesen rendben van, hogy nem tudjátok a receptet, amivel elkerülhetőek az aknák és természetes, hogy sok-sok kérdésetek van, de ne aggódjatok, itt a segítség :)

Jómagam vőfélyként és ceremóniamesterként közel 150 esküvőn vagyok túl, így egyértelmű képem van arról, hogy mire kell figyeljetek, mi az, ami okos szervezéssel leveheti a vállatokról a terhet, felszabadíthat a Nagy Napon.

Jelen ajánlat tartalmaz egy kötetlen beszélgetést az esküvőtökről, amely keretében egy forgatókönyvet is összeállítok Nektek, ami iránytű lehet a házasságkötéstől a menyasszony- vagy menyecsketánc végéig. A forgatókönyvet a találkozót követően 2 napon belül a megadott email címre elküldöm Nektek. A beszélgetés alkalmával folyamatosan segítek Nektek, kiemelek minden olyan témát, amivel „elcsúszhat” a Nagy Nap, szétzilálódhat a társaság, vagy amivel éppen megkönnyíthetitek a dolgotokat. Hány fogásos legyen a vacsora? Legyen-e menyasszonyrablás, hogy oldható meg, hogy ne legyen ez senkinek megalázó? Mi az a papucsdobás? Kell-e és kinek köszöntőt mondania? Mikor fotózkodjunk, kivel és mennyi ideig? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekben is kaptok választ, valamint emellett még rengeteg praktikát megosztok majd Veletek.

A beszélgetésünk mindenképpen hasznos, ha van vőfélyetek, vagy ceremóniamesteretek, de az ismeretek és segítség, amit adok, azoknak szinte elengedhetetlen, akik Maguk szervezik az esküvőt, azaz a fenti szolgáltatók közül nem kérnek fel senkit.

Az Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges. email címen kell időpontot egyeztetnetek a megbeszélésre. A tanácsadások elsősorban szerdai napokon vannak egész nap, késő estig. Egy tanácsadás  maximum 90 perc, helyszíne a Lurdy Ház.

Még egyszer összefoglalom, hogy mit kaptok:

-    egy kötetlen beszélgetést az esküvőtökről,
-    az esküvőtök forgatókönyvét (iránytű a házasságkötéstől a menyasszony- vagy menyecsketánc végéig)
-    tanácsadást az esküvőn előforduló hibák kiküszöbölésére
-    tanácsadást, hogy az esküvőtökön a lehető legjobban érezzétek magatokat
-    választ a kérdéseitekre

Az Esküvői Iránytű szolgáltatás díja 10 000 Ft, melyet a helyszínen a megbeszélés végén kell készpénzben átadni.

Vőfélyként való felkérésem esetén a fenti szolgáltatás díjmentes!

Esküvők Tudástára