foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
************************* ************************* *************************   Esküvődön dolgod nincs,******* Csak a mosoly, mi nagy kincs,***** Rendben zajló vacsora,*********** Már jön is a torta, nézz oda, ***** Menyasszonytánc, kondér tele,*****************   Érd el mindezt csakis vele, Segít Neked hidd el már,   Béla Vőfély Terád vár.

Két olyan kiemelt pillanat is van, ahol rossz döntés esetén unalomba fullaszthatjuk a lakodalmat… Íme :)

Az idő relatív foglalom, ha azt mondom, hogy 1,5 perc, sokan azt mondják, hogy nagyon kevés, de mégis ennyi nagyságrendileg egy optimális nyitótánc hossza. Főleg, ha az Ifjú Pár egyszerű („illeg-billeg” típusú) nyitótáncot választ. Sokkal hosszabb verzió a standard táncoknál (pl. keringő) sem nagyon javasolt, esetleg a vicces, összevágott zenére készült táncoknál, ha az tényleg mókás. Utóbbi esetben 3 perc környéke a lélektani határ. Lehet az időtartamokat rövidnek

érzitek, de ha ott táncoltok, már a másfél perc is tud örökkévalóságnak tűnni :)


A másik ilyen esemény a vetítés. A filmezés két típusa: a vicces és az időrendi. Az időrendi vetítés, amikor pici kortól napjainkig láthatunk képeket a Pár tagjairól. A mókás verzió, amikor ugyanígy vannak képek választva a fiatalokról, de nem szempont, hogy minden korszakról legyen fotó, hanem az a fontos, hogy minél viccesebb képeket lássunk a házasulandókról. Az időrendi optimális hossza 1,5 - 2,5 perc, a viccesé maximum 3,5 perc.

Ami a fontos, hogy az Ifjú Párnak lehet kellemetlen, ha a nyitótánc közben, vagy a vetítés alatt a vendégek az unalom miatt elkezdenek beszélgetni és egyértelmű lesz az érdektelenség. Érdemes ezekre odafigyelni :)

Ha többet szeretnél tudni, itt összefoglaltam mindent, ami a szuper esküvőhöz kell :)

A kép forrása: www.1funny.com